Gündem

Fatih Altaylı’dan Abdüllatif Şener’e: Madem bu çocuğun ağır psikolojik sorunları vardı, bu Meclis’te özel kalem müdürlüğü yapmasını engellemiyor muydu?

01 Ağustos 2024 13:23

Gazeteci Fatih Altaylı, AKP'nin kurucularından eski Başbakan Yardımcısı ve eski CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'in TBMM Özel Kalem Müdür Yardımcısı oğlu Bedirhan Şener’in evinde rehin aldığı 80 yaşındaki anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürmesini gündemine aldı.

Eski AKP milletvekili Necdet Ünüvar’ın kızı ile Cumhur İttifakı’nın ortağı BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin kızının TBMM’de işe girmesini hatırlatan Fatih Altaylı, “Meğer ilke ve dürüstlük sembolü olarak geçinen Abdüllatif Şener’in psikolojik sorunlu olduğu babası tarafından söylenen oğlu da, seçim arifesinde TBMM’de işe başlatılmış” diye yazdı.

Altaylı, “İlginç olan ise Şener’in oğlunun “psikolojik sorunları” olduğunu açıklayarak, muhtemelen mahkemede yapılacak savunmaya şimdiden başlamış olması. Peki, madem bu çocuğun anneannesini öldürecek kadar ağır psikolojik sorunları vardı, bu sorunlar TBMM Başkanlığı gibi önemli bir makama özel kalem müdürlüğü yapmasını engellemiyor muydu? Yoksa psikolojisi sadece evde mi bozuluyordu?” diye sordu.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.


TIKLAYIN - Sözcü: Eski AKP milletvekili Ünüvar ile BBP lideri Destici’nin kızları Meclis’te işe alındı