Magazin

Farah Zeynep Abdullah: Uzun zamandır kimseye aşık olamıyorum

17 Kasım 2020 08:36

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, arkadaşlarına yoğun iş hayatı nedeniyle istediği gibi bir ilişki yaşayamamaktan yakındığı ve uzun zamandır kimseye âşık olamadığını söylediği öğrenildi.

Abdullah, geçen gün de Murat Boz’la ilişki yaşayıp yaşamadığını soran muhabirlere “Öyle bir şey yok. Bir şey olsa saklamam zaten. Hayatımda biri olsa neden saklayayım?” demişti.

Farah Zeynep Abdullah, 2019 yılının son aylarında aşk yaşamaya başladığı Doğu Demirkol ile yaklaşık üç aylık ilişki sonrası ayrılmıştı. Demirkol ile yollarını ayıran 30 yaşındaki oyuncunun, 24 yaşındaki sosyal medya fenomeni Reynmen ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Ancak ikili, kısa süre önce birbirini takip etmeyi bıraktı.

Murat Boz'la adının aşk dedikodularına karıştığı haberleri oyuncuya hatırlatılınca, "Onunla ilgili, hikâyemi gördünüz mü bilmiyorum. Hikâyemden başka hiçbir şey söyleyemem. Çok absürt geliyor bana. Şöyle bir şey olmuş, benim daha önce paylaştığım hikâyeyi alıp görüntülendiler gibi bir şey yapmışlar. Öyle bir şey yok. Ben paylaşmıştım zaten hikâyeyi. Fotoğraf bir ay öncesine ait" diye konuşmuştu.