Yaşam

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 'Halk Süt'ü mobilleştirdi

Halk Süt, mobil satış araçlarıyla mahallelerde dağıtılacak

31 Ocak 2019 13:45

T24

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde başladığı ‘Halk Süt’ çalışmalarını mobilleştirdi. Kentin belli noktalarındaki Halk Ekmek büfelerinde satışına başlanan Halk Süt, ay sonu itibariyle mobil satış araçlarıyla da vatandaşlara ulaştırılacak. 

Yeni yılın ilk günlerinde başlayan ve Eskişehirli üreticilerle yapılan anlaşma sonucunda kentteki vatandaşlara ucuza sağlıklı süt sağlayan projenin yeni etabıyla ilgili kişisel Twitter hesabından bir açıklama yapan mevcut Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “Kıymetli hemşehrilerimizin isteği üzerine Halk Süt Gezici Satış Aracımız da şehrin 20 farklı noktasında hizmet vermeye başlıyor” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesinden yapılan açıklamada Halk Süt Projesi kapsamında faaliyete girecek mobil satış araçlarının haftanın 6 günü, Fevzi Çakmak, Şarhöyük, Yeşiltepe gibi mahalleler başta olmak üzere kentin 20 farklı noktasında 09-00-17.00 saatleri arası hizmet vereceği belirtildi. 

TIKLAYIN - Dünya Şehircilik Yarışması'nda son 5'e kaldı; işte 'İç Anadolu'nun İncisi' Eskişehir'i ziyaret etmek için 5 sebep

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Mahmudiye Çifteler Han İlçeleri Süt Üreticileri Birliği'nin iş birliği ile yaşama geçirilen projeyle ilgili detaylı bilginin www.eskisehir.bel.tr adresinden veya 0 222 320 37 70 numaralı telefondan öğrenilebileceği kaydedildi. 

2014 yerel seçimlerinde Eskişehir’de yüzde 44.81 oranında oy alarak dördüncü kez belediye başkanı seçilen ve 31 Mart’taki yerel seçimlerde bir kez daha partisinin adayı olan Prof. Dr. Büyükerşen, 1999 yılından bu yana Eskişehir'i yönetiyor.