Yaşam

Eşinin soyadını alan Brooklyn Beckham şimdi de "evli" dövmesi yaptırdı

12 Ağustos 2022 16:37

Victoria-David Beckham çiftinin en büyük oğlu Brooklyn Beckham, oyuncu Nicola Peltz'le evlendikten sonra eşinin soyadını almıştı. Independent Türkçe'nin haberine göre; 23 yaşındaki Beckham, şimdi de koluna "evli" anlamına gelen "married" yazılı bir dövme yaptırdı.

Kolundaki dövmeyi Instagram hikayesinde paylaşan Beckham, fotoğrafın üstüne "Bebeğimi şaşırttım" yazdı.

Bu, Beckham'ın Peltz'e ithaf ettiği ilk dövmesi değil: Beckham mayısta üst koluna evlilik yeminini yazdırmıştı. Ayrıca göğsünde "Peltz", sol yüzük parmağında da "N" yazıyor. Ensesine Peltz'in gözlerinin dövmesini yaptıran Beckham, boynuna "Nicola", başka bir parmağına da aşık anlamına gelen "lover" kelimesini yazdırmıştı. Bunlara karşın Peltz de 2021'de nişanlandıklarında Beckham'ın adını sırtına dövme yaptırdı.

Brooklyn ve Nicola çiftinin evliliklerinde gayet mutlu görünmeleri bir yana, bu ayın başında Victoria Beckham'ın geliniyle arasında soğuk rüzgarlar estiği haberleri gündeme geldi.

PageSix'e konuşan bir kaynak, "Nicola ve Victoria birbirlerine katlanamıyor. Düğün hazırlığı süreci korkunçtu" diye anlattı.

Bir başka kaynak da şu yorumu yaptı: Olay iki kadın arasında değil, iki ailenin bir araya gelmesiyle ilgili. Kaynanasıyla geçinemediği haberlerinin üstüne Variety'ye konuşan Peltz, bu dedikoduların düğünde Victoria Beckham'ın tasarımını değil de başka bir gelinliği seçmesinin ardından çıktığını söyledi:

"Onun tasarımını giyecektim, öyle olmasını da çok istedim ama törene kısa süre kala kendi atölyesinin istenileni yapamayacağını fark etti. Ben de başka bir gelinlik seçmek zorunda kaldım."

Peltz, bu seçiminin kaynanasının kendi tasarımını giymesine izin vermemesi ya da kendisinin o gelinliği beğenmemesiyle alakası olmadığını vurguladı.