Politika

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’nun "Benimle misiniz?" çıkışına: Onun derdi niye bizi gersin ki?

23 Eylül 2022 14:07

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yol arkadaşlarına yönelik "Benimle birlikte misiniz" çıkışı hakkında, "Onun derdi niye bizi gersin ki?" yorumunu yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan’ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

"Putin'in üzerinde durduğu ismi Rusya'ya gönderdik"

"Esir takasında da 200 ismin üzerinde durmuştuk. 200 ismin hepsi de bizde mevcut. Bunlar bizim misafirimiz, birisi Putin'in özellikle üzerinde durduğu bir isimdi. Bu ismi de Rusya'ya gönderdik.

(Ekonomi yönetimi toplantısı) Neleri ele alacağımızı açıklarsam doğru olmaz. Bu sadece Mir Kart değil, alternatifi olarak elimizde neler var. Bunlar üzerinde duracağız. Bu çalışmamızı sürdüreceğiz.

"O bizim derdimiz değil"

(Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları) Arkadaşlar o bizim derdimiz değil, o onların derdi. Onun derdi niye bizi gersin ki. Biz işimize bakıyoruz. Cumhur İttifakı kararlı bir şekilde yola devam ediyor, onlar da kararsız şekilde yola devam ediyor. Aramızda fark bu.

"Dünyada ciddi manada sevenlerimiz var"

Central Park'ta yanımıza gelen dostlar hepsi de hakikaten ummadığım, beklemediğim bir şekilde farklı yaklaşımlarla, sorularla bize karşı teveccühlerini gösterdiler. Dünyada ciddi manada sevenlerimiz var.

TIKLAYIN - Kılıçdaroğlu'ndan yol arkadaşlarına ikinci çıkış: Siz gerçekten benimle birlikte misiniz, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum