Magazin

Elon Musk ile görüşmeyi reddeden profesörün hesabı askıya alındı

Teslarati

17 Ağustos 2023 16:57

Elon Musk'ın kendisiyle görüşmeyi reddeden bir profesörün hesabını X'te askıya aldığı iddia edildi.

Teknoloji dünyasının sansasyonel ismi Musk, her adımıyla olay olmaya devam ediyor. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündeme gelen Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra yaptığı değişikliklerle de eleştirilerin odağı haline gelmişti.

560 bin takipçisi olan profesör ve aynı zamanda yazar ve konuşmacı olan Scott Galloway, Elon Musk’la tartıştıktan sonra X hesabına 2 haftadan uzun bir süre erişemedi.

Buluşmayı reddetti, 2 gün sonra hesabına erişemedi

Galloway, Threads’te “Ortak bir arkadaş Elon’un, benim tarafımdan haksız yere saldırıya uğradığını hissettiğini ve buluşmak istediğini söyledi. Reddettim” dedi. Galloway, iki gün sonra hesabına erişemediğini ve hesabının 17 gündür kilitli olduğunu belirtti.

Galloway en son 27 Temmuz’da bir paylaşımda bulunarak, Musk ve Tesla hakkında yorum yapmıştı. Profesörün, dikkat çektiği konu ise Tesla’nın araçlarının sürüş mesafesiyle ilgili şikayetleri bastırmak için gizli bir ekip oluşturmasıydı.

Galloway, "Tesla sürücüleri sürüş mesafesi konusunda yanılttı ve pek çok kişiyi mağdur etti, simdi siz gidin de Twitter'i banka olarak kullanın" demiş, “Elon bir efsane olurdu… Tweet atmaya başlamasaydı” tweetiyle de tepki çekmişti.