Gündem

Depremzedeye "önceki evinde duşakabinin mi vardı" diyen AKP'li başkan, yerel seçimlerde yeniden aday

Elazığ'da Belediye Başkanı AKP’li Şahin Şerifoğulları, katıldığı bir televizyon programında yerel seçimlerde yeniden aday olmak istediğini açıkladı

26 Eylül 2023 11:24

Elazığ'da Belediye Başkanı AKP’li Şahin Şerifoğulları, 31 Mart 2024 yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. TOKİ konutları ziyaretinde bir depremzedenin, duşakabinin küçük olmasını şikayet etmesine Şerifoğulları, "Önceki evinde duşakabinin mi vardı?" sözleriyle yanıt vermiş, bu sözleri tepki toplamıştı.

Şerifoğulları, 2022'de Mustafapaşa TOKİ konutlarında vatandaşların şikayetlerine dikkati çeken cevaplar vermişti.

"Önceki evinde duşakabinin mi vardı?"

Elazığ'da 2020'de meydana gelen 6,8'lik deprem sonrasında merkez Mustafapaşa Mahallesi’nde dönemin bakanlarıyla birlikte TOKİ konutlarını ziyaretlerinde depremzede vatandaşın, duşakabinin küçük olmasını şikayet etmesi üzerine Şerifoğulları, “Önceki evinde duşakabinin mi vardı?” demişti.

O anları görüntüleyen gazeteci Ardıl Batmaz ise gazeteci olduğunu söylemesine rağmen engellenmiş ve Şerifoğulları'nın koruması olduğu belirtilen bir kişi tarafından darp edilmişti.

"Bir dönem daha hizmet etmeyi rabbim bizlere nasip etsin"

AKP'li milletvekilleri ve il başkanıyla beraber Kanal23'te Gündem programına katılan Şerifoğulları, Elazığ'a bir dönem daha hizmet etmek istediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Bizim bu dönem daha bu şehre hizmet etme adına bir düşüncemiz söz konusu. Bizim hayallerimiz var, o hayallerimizi gerçekleştireceğimiz hedefler doğrultusunda hayata geçirmeyle ilgili bir döneme daha ihtiyacımız olduğunu, bu şehrin aziz insanlarına hizmet etmeyle alakalı bir talebimizin olduğunu nasip olursa 4 buçuk senede yapmış olduklarımızın daha fazlasını yapmayla alakalı da düşüncemiz söz konusu. Artık bundan sonrası nasip Allah hayırlısını versin diyoruz. İnşallah şehrimize bir dönem daha hizmet etmeyi rabbim bizlere nasip etsin.” 

TIKLAYIN-AKP’li Elazığ Belediye Başkanı'ndan depremzedeye: Önceki evinde duşakabin mi vardı?