Gündem

Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya: Kızım pişman ve suçlamasını çekmek istiyor, olan yine bana oldu

28 Mayıs 2024 13:27

Eski manken Deniz Akkaya, devlet koruması altındaki kızı hakkında paylaşımda bulundu. Akkaya, "Kızım dün geceden beri devletin güvenli ve sıcak kollarında. Bir çocuk yurdunda geçirilen tüm gün…
Bugün yapılan son görüşmede pişman ve suçlamasını çekmek istiyor kızım" diye yazdı.

Akkaya, kızıyla ilgili paylaşımlarının ardından Sosyal Hizmetler devreye girmiş, 15 yaşındaki A.Ö. devlet korumasına alınmıştı. Akkaya, sosyal medya hesabından konuyu haberleştiren medya kurumlarına yönelik olarak, "Bunu böyle haber yapamazsınız. Kendinize gelin! Ben biliyorum ne mal olduğunuzu Gerizekalılar!" demişti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kızının kendisini darp ettiğini öne süren eski manken ve sunucu Akkaya, paylaşımıyla gündem olmuştu. Yayınladığı videoda kızının kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ve balkona kilitlediğini öne süren Akkaya, “1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimiyle hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü” ifadelerini kullanmıştı.

"Pişman ve suçlamasını çekmek istiyor"

Akkaya, yaptığı son paylaşım şu ifadeleri kullandı:

"Akşama ana haber bültenleri saçmalamadan ben bilgi geçmek istiyorum.
Kızım dün geceden beri devletin güvenli ve sıcak kollarında. Pek tabii ki ilk doğduğu günden itibaren, belki de hayatında hiç şahit olmadığı bir şeye şahit oldu…
Anne ve babasız kalmak anne ve babasız olmak…
Bir çocuk yurdunda geçirilen tüm gün…
Bugün yapılan son görüşmede pişman ve suçlamasını çekmek istiyor kızım…
Geriye kalan ise tam bir gün hallaç pamuğuna çevrilen bir anne… beni piranaların önüne atıp dedesinin sıcak kucağına döneceğini hayal ederken, hayatın gerçekleri ile karşılaşmanın verdiği şok ve pişmanlık.

Çok üzgünüm dostlar…
Yine olan bana oldu… Yine olan annelere oldu."

Sonsuz güven ve destekle cesurca kendi özellerin de evlerinde yaşadıklarını benimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
Benim aslında gerçekte kocaman bir ailem varmış,onlarda sizlersiniz

TIKLAYIN-Deniz Akkaya kızına isyan etti: Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1,5 saat balkona kitledi

Ekol TV’den Dilek Yaman Demir’in haberine göre; Akkaya’nın sosyal medyada yaptığı paylaşımın ardından Sosyal Hizmetler devreye girdi. 16 yaşında olarak bilinen A.Ö., 15 yaşında çıktı. A.Ö.’nün babası yurt dışında olduğu için, Deniz Akkaya da bakmak istemedi ve 15 yaşındaki A.Ö. devlet korumasına alındı.

Deniz Akkaya: Aklı başına gelsin diye yolladım

Kızının devlet korumasına alınmasının ardından sosyal medya hesabından konuyu haberleştiren kurumlara ateş püsküren Akkaya, "Aklı başına gelmesi adına yolladım" dedi

Akkaya'nın sosyal medya paylaşımının tamamı şöyle: 

"Halk TV senin Allah belanı versin!!! Bana olan takıntınız Seher yaşayacak denen ve Türkiye cumhuriyeti polisi tarafından yakalatma ile yakalanan bir manyağın sizin kanalınız da üstüme saldırdıktan sonra bana uzun süredir yaptığınız karalama kampanyası bu!! Bilip bilmeden dangalak dangalak haberler yapmayın !!! Babam yani öz dedesi alabilecekken BEN KARŞI ÇIKARAK VE İMZA ATARAK AKLI BAŞINA GELMESI ADINA YOLLADIM!!!! Hasta mısınız siz ??? Devletin polisi falan benim elimden almadı !!! Bıktım sizden :bunuda mı magazin malzemesi yapıyorsunuz Allah belanızı versin !!!!"

Daha sonrasında yine X hesabından videolu bir paylaşım yapan Akkaya, şunları söyledi:

"Kızımı kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme Kurumu'na. Burnu sürtsün diye. Bunu böyle haber yapamazsınız. Kendinize gelin! Bu konuyu magazin malzemesi yapamazsınız. Ben bunu paylaşmasaydım aha böyle paylaşacaktınız. Ben biliyorum ne mal olduğunuzu. Geri zekalılar!"

 


Daha sonra Akkaya, kendisine gönderilen bir destek mesajını da paylaşarak şunları yazdı: