Medya

DEM Partili Koca'dan kendisini “Annesiyle ilgilenen hemşireyi kovdu" haberiyle hedef alan Sabah gazetesi ve muhabirine yanıt: Ne yazık ki annemi 2016'da kaybettim

09 Mayıs 2024 16:02

DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, kendisini, "Annesiyle ilgilenen hemşireyi kovdu" haberiyle hedef alan Sabah gazetesi ve muhabiri Ceyhan Torlak hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 

Sabah gazetesinde Ceyhan Torlak imzasıyla, "DEM’li vekil Perihan Koca’nın Türk ismi hazımsızlığı: Derhal çık bu odadan!" başlıklı bir haber yayımlandı. Söz konusu haberde "Koca'nın annesiyle ilgilenen hemşireyi eski bir Türk ismine sahip olduğunu için hastane odasından kovduğu" ifadelerine yer verildi. 

Koca'dan yanıt: Annem keşke yaşıyor olsaydı... 

Dem Partili Koca, sosyal medya hesabından söz konusu haberi alıntılayarak şu ifadeleri kullandı: 

"Kara propagandada sınır tanımıyorlar!
Rahmetli annemi bile yalan haberlerine alet edecek kadar alçalıyorlar.
İktidarın sözde basını ile Ümit Özdağ bir olup şahsımı hedef alan provokasyon girişiminde bulunuyor.
Ne yazık ki annemi 2016'da kaybettim. Keşke yaşıyor olsaydı da bir hastanede tedavi ettiriyor olsaydım.
Ayrıca vekil olduktan sonra İzmir'deki hiçbir hastaneye giriş kaydım olmadığı kaba bir araştırma ile görülebilir.
Kişilik haklarımı hedef alan ve beni açıkça hedef gösteren bu yalan haber karşısında Sabah gazetesi ve Ceyhan Torlak denen sözde gazeteci hakkında suç duyurusunda bulunacağım.
Çamur medya her zamanki gibi çamur atma telaşında ama geçit vermeyeceğiz.
@sabah @ceyhantorlak_

Mevzunun kendisine gelirsek. Ümit Özdağ her zaman yaptığını yapıyor. Halkın bir kısmını diğerine karşı kışkırtmak! Burada da Türkleri Kürtlere karşı kışkırtıp düşmanlaştırmayı hedefliyor. Hiçbir Dem Partili vekili böyle bir şey yapmaz ve Ümit Özdağ ne kadar çırpınırsa çırpınsın Kürt kardeşlerimizle biz Türklerin demokratik bir cumhuriyette barış içinde ortak yaşam kurmamızı engelleyemeyecek."