Magazin

Damadıyla kaçıp hamile kaldı, Müge Anlı "yuh devenin nalı" diye yorumladı!

"Annemle gelip ortamıza yatıyordun, ona dönüp uyuyordun"

20 Mart 2024 06:54

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Programa başvuran Nehir, "Kocam dediğim bir çocuğumun babası sevgilim, annemle kaçtı. Bir de bana 'Senin veremediğin ilgiyi annen verdi' diyerek mesajlar gönderdi" sözleriyle yardım istedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen olay herkesi şaşkına çevirdi.

18 yaşındaki Nehir, resmi nikahı olmadığı Selahattin ile bir süredir aşk yaşadığını ve ilişkilerinden bir bebekleri olduğunu söyledi. Genç kadın, "24 yaşındaki sevgilim, 40 yaşındaki annemle kaçıp bana hakaretler etti. Kaçtıktan sonra bana attığı mesajlarda 'Biz birbirimizi sevdik, sen bana vermediğin ilgiyi annen verdi. Sen onun tırnağı bile olamazsın. Kaçmamızı annen istedi, biz mutluyuz. Allah mutluluğumuzu bozmasın' dedi" sözleriyle dinleyenleri şoke etti.

1 yaşında bebeği olduğunu söyleyen Nehir, anne ve sevgilisinin kaçarken kendisinin biriktirdiğini 2 burma bileziği ve 11 bin TL'yi de aldıklarını da sözlerine ekledi.

Müge Anlı: Yuh devenin nalı

Kaçan ikilinin TikTok'ta birbirini öperken çekilen videosunu gören Müge Anlı "Yuh devenin nalı. Bana izlettiklerinde inanmadım Nehir olduğunu düşündüm. Filtrelerle kendisini öyle bir yapmış ki ben tanıyamadım. Bu nitelikli dolandırıcılık" dedi.

Canlı yayına bağlanan Selahattin, "Ne o beni mutlu edebildi ne de ben onu. Ben kaçmadım sadece ona yardımcı oldum. O TikTok'taki görüntüler normal Şirin hep böyle videolar çekiyordu zaten. Ben de sıcakkanlı biriyim. Ben onu Adana'ya götürüp bıraktım. O videolar çok önceden çekildi Nehir de biliyor onları" diyerek olayı reddetse de Müge Anlı, "Başlatma sıcakkanlılığından. Sen bu kadınla kaçtın mı kardeşim? Bir şey yapıyorsan da delikanlı gibi arkasında dur" diye bağırdı.

"Annemle gelip ortamıza yatıyordun, ona dönüp uyuyordun"

Nehir telefondaki sevgilisine "Sen geliyordun, annemle benim ortamızda yatıyordun. Bana dönüp uyumak yerine ona dönüp uyuyordun" dedi.