Medya

CNN Türk spikeri Büşra Sanay kaza geçirdi; burnu kırıldı

20 Haziran 2019 17:29

CNN Türk'ün haber spikeri Büşra Sanay, geçirdiği kaza sonrası burnunu kırdı. Sanay, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Görünmez kaza. Çok iyileşmiş halim bu. Çıkan kemik de yerine oturuyor yavaş yavaş. İyileşiyor şükür" dedi.

CNN Türk sunucusu Büşra Sanay, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, bir kaza geçirdiğini ve burnunun kırıldığını belirtti. Sanay, bir süreliğine televizyona çıkamayacağını ifade etti.

"Allah beterinden saklasın"

Büşra Sanay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Cuma günü burnum kırıldı. Görünmez kaza. Çok iyileşmiş halim bu. Çıkan kemik de yerine oturuyor yavaş yavaş. İyileşiyor şükür. Ekimoz da azalmaya başladı. Ucuz atlattım. Bir süre daha yayında olmayacağım. Hayat bir anlık. Sevdiklerinize zaman ayırın ve sizi gerçekten sevenlere... Mesela bunu yaşadıktan sonraki gün, çocuklara giden uçurtmalarla "#umutçocuktauçurtmafestivali" yaptıklarının fotoğraflarını gördüm. İyi geldi. Allah beterinden saklasın ve hayat paylaştıkça gerçek. Onların gülüşü çok şey demek benim için. Zamanınız önemli. Kalbinizden geçtiği gibi harcayın."