Gündem

CHP'li Özkoç'un "Bu kadına haddini bildirin" dediği AKP'li Zengin: Bu iş özürle geçiştirilemez, mahkemeye vereceğim

Abdulkadir Selvi: İlahi Kemal Bey, CHP’lileri üzdün ama AK Partilileri güldürdün

27 Kasım 2019 08:32

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in kendisine, "Ulan" diyerek hitap eden ve devamında "Lütfen bu kadına haddini bildirin" diyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un özür dileyerek geçiştirilemeyeceğini, mahkemeye başvuracağını söyledi. 

Özkoç, Meclis'te çıkan tartışmanın ardından Zengin'den özür dilemiş, Zengin de Özkoç'un özrünü kabul etmişti. Dün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı gerçekleştirdiği grup toplantısında söz konusu olaya bir kez daha değinmiş ve Özkoç'a şizofren demişti. Erdoğan, "Şizofrenik vakalar sadece caddelerde değil, parlamentonun içinde de var. Önce bu vakaları parlamentodan temizlemek lazım" diyerek Özkoç'dan dokunulmazlığından vazgeçme çağrısında bulunmuştu.

Öte yandan Selvi, "Kumpas kimi vurgu kime doping oldu?" başlıklı yazısında, dün Meclis'te gerçekleştirilen grup toplantılarının gündem maddesi olan Beştepe'deki CHP'li' tartışmasını değerlendirdi. "AK Partilileri uzun süredir bu kadar mutlu görmedim" diyen Selvi, "Birileri Erdoğan’ı yıpratmak ve Kılıçdaroğlu’nu mağdur durumuna düşürmek için bu kumpası planladı ama oyun ters tepti. Bumerang gibi döndü, CHP’yi vurdu. Kılıçdaroğlu’nun süreci yönetememesi ise Erdoğan’a doping oldu. CHP karıştı, AK Parti’de moraller yükseldi" ifadelerini kullandı.

Selvi, Kılıçdaroğlu'na, "İlahi Kemal Bey, CHP’lileri üzdün ama AK Partilileri güldürdün" dedi.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

TIKLAYIN - Erdoğan: Hiçbir CHP'li gizli saklı yanıma gelmedi, kendi entrikaları içinde boğulanların yolu açık olsun

TIKLAYIN - Kılıçdaroğlu: İsterseniz Çin Seddi’ni getirin, yıkıp geçeceğiz

TIKLAYIN - Akşener'den "Beştepe'ye giden CHP'li" tepkisi: Ekranları BBG evine çevirdiniz, ayıp yahu