Kültür-Sanat

Charlie'nin Melekleri serisinin yönetmeninden yeni film müjdesi

Başrollerinde Cameron Diaz, Lucy Liu ve Drew Barrymore'un yer aldığı Charlie'nin Melekleri filminin yönetmen, yeni bir filmin gelebileceğinin sinyallerini verdi

01 Eylül 2023 11:34

2000 yılında vizyona giren Charlie's Angels (Charlie'nin Melekleri) filmi, başrolündeki üç büyük isimle büyük bir fenomen haline gelmişti. Cameron Diaz, Drew Barrymore ve Lucy Liu'nun yer aldığı iki filmlik seri, McG (Joseph McGinty Nichol) tarafından yönetilmişti.

1970'lerin aynı adlı televizyon dizisinden uyarlanan filmlerin yönetmeni, yeni bir Charlie'nin Melekleri filmine sıcak baktığını söyledi.

McG, Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda üçüncü filmin çekilebileceğine dair konuşurken "Çok sevdiğim üç oyuncuyla uzun bir konuşma yapmam gerekir" dedi. Yönetmen "Belki de anlatacak bir hikayemiz daha vardır. Üçünü de çok seviyorum. Beni sinema dünyasına tanıttılar. İlk kez yönetmenlik yaptığım dönemde beni çok desteklediler" ifadelerini kullandı.

Yeni bir kadro ile çekildi

Öte yandan, Elizabeth Banks'in yönetmen koltuğunda oturduğu son Charlie'nin Melekleri filminin başrollerinde Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska yer almıştı. Filmin bazı sahneleri İstanbul'da çekildi.