Magazin

Ceza'dan Sagopa Kajmer'in mesajına yanıt

Sagopa Kajmer, Ceza'nın vefat eden babası için başsağlığı mesajı yayınlamıştı

08 Haziran 2019 18:52

Rap müziğinin önde gelen ismi Ceza'nın babası önceki gün hayatını kaybetti. Ceza ve Ayben'in babası Dalyan Özçalkan için Sagopa Kajmer'den başsağlığı mesajı gelmişti. Ceza, Sagopa'nın başsağlığı mesajına cevap verdi.

Rapçi Ceza ve Ayben'in babası Dalyan Özçalkan (70) dün son yolculuğuna uğurlandı. Yakın çevresi Ceza'yı yalnız bırakmazken uzun zamandır küs olduğu eski arkadaşı Sagopa Kajmer'den başsağlığı mesajı geldi. Bu mesajın sosyal medyada gündem olmasının ardından ünlü rapçı Ceza, Sagopa'nın yayımladığı mesajı alıntılayarak "Saol Yunus. Hayat işte. O da seni severdi... mekanı cennet olsun" dedi.

Kajmer Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Osibisa'yı her gördüğümde aklıma hala Danyal amca gelir. Efendi ve babacan baba.Tıpkı anneni kaybettiğimiz zamanki hislerimle yazıyorum. Ayben ve sana ayrıca tüm Danyal amcayı sevenlere başsağlığı diliyorum. Bol sabır diliyorum" ifadelerine yer vermişti. Kajmer'in mesajı binlerce beğeni ve paylaşım alırken Ceza'nın eski dostuna cevap vermesi, akıllara "Acaba rap dünyasının iki ünlü barışıyor mu?" sorusunu getirdi.

 

Sagopa Kajmer ve Ceza neden küsler?

Ceza'nın annnesinin kanser hastası olduğu dönemde Ceza tedavi masraflarını karşılamak için Fuat Ergin ile birlikte bir lolipop reklamında oynamıştı. Bu reklamla ilgili o dönem Sagopa Kajmer'in sevgilisi Kolera(Esen Güler), bir televizyon programında verdiği röpörtajda Ceza'nın oynadığı reklam hakkında "Allah kimseyi o kadar parasız bırakmasın" tarzında bir cümle kurmuştu. Ayrıca o röpörtajda Ceza'nın Burcu Güneş ile yaptığı düet hakkında da eleştirel açıklamalar yapmıştı. Hâl böyle olunca olay büyümüş ve iki dostun arası açılmıştı.