Medya

"Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök şarap firmalarına, 'üzüm suyu yapıyorlar' dedi"

28 Aralık 2022 11:38

Yazar - müzisyen Sina Koloğlu, TV100’de yayınlanan, "Cengiz ile Ahtapot" programında, gazeteciler Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök’ün, '2022'nin 20'si listesi"nde Türkiye’nin en önemli şarap firmaları Kavaklıdere ve Doluca firmaları için, “üzüm suyu yapıyorlar” dediğini aktardı.

Koloğlu, twitter'daki paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"KENDİSİ ŞARAP EKRANDA ÜZÜM SUYU TV 100'de, 'Cengiz ile Ahtapot' programında, '2022'nin 20'si listesi' yapıldı. Bu yıla kendi uzmanlık alanlarında damga vuran isimlerden bir seçki yapmışlar. Onlardan biri Denizli Pamukkale’nin Selda Tokat’ı, Doluca ailesinin Sibel Kutman’ı ve Ankara’nın Kavaklıdere ailesinin Cevza ve Aslı Başman kardeşleri ile kuzenleri Zeynep... Cengiz Semercioğlu sıralamayı veriyor; '14 ve 15' te de üç kadın var. Üzüm suyu yapıyorlar' dedi. Ertuğrul Özkök; ' Üzüm suyunda erkek bir sektörün başında inanılmaz işler yapıyorlar' dedi.

Türkiye'nin önemli şarap üreticileri. Ve artık isimlerini bir marka olarak dünyada kabul ettirmişler. Ekranda bu dile getirilemiyor. 2022'nin son günlerinden bir ekran manzarası diyelim!"