Politika

Cem Küçük'ten Ahmet Hakan'a: Seni sinek gibi ezeriz, merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun!

'Şizofreni hastaları gibi hâlâ kendini...'

09 Eylül 2015 11:25

Daha önceki birçok yazısında Doğan Medya grubu ile bazı yazarlarını ağır ifadelerle köşesine taşıyan Star yazarı Cem Küçük, bu kez Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı tehdit içeren ifadelerle hedef alırken "Şizofreni hastaları gibi hâlâ kendini Hürriyet’in Türkiye’yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun" dedi.

Küçük'ün Star'da "Şizofrenik ve PKK’lı bir hırsız portresi: Ahmet Hakan" başlığıyla yayımlanan (9 Eylül 2015) yazısından bir bölüm şöyle:

"7 Haziran seçimleri öncesi PKK’nın baş propagandisti Ahmet Hakan’dı. Bunu bilmeyen yok. Türk milleti Coşkun’un tüm ihanetlerini kaydetti ve elbette bedelini ağır ödetecek. HDP=PKK’dır bu ülkede ve oluk oluk kan akıtan bu vahşi örgüte yardım ve yataklık eden hiç kimse cezasını çekmekten kurtulamaz. Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık. Bu arada Halim Aydın ve Cesim Parlak’ın parasını çaldığı belgelenen Ahmet Hakan her ortamda morlaşan suratıyla bana küfürler yağdırmaya devam ediyor. Ettiğin küfürler belgelenmiş hırsızlığını örtmüyor garson Ahmet. Sinir hastalığı haplarını ve psikiyatrik ilaçlarını biraz daha fazla alman lazım bugünlerde. Sinir haplarının yanında şuursuzluğu düzelten haplar varsa onu da alman lazım. Önce konumunu ve haddini bilerek şuur kazanman lazım. Medaim Yanık gibi usta bir psikiyatri profesörüne muayene olup kendini hala muktedir sanan zavallı bir tip olduğunu dürüstçe itiraf etmen lazım. Şizofreni hastaları gibi hala kendini Hürriyet’in Türkiye’yi yönettiği günlerde zannediyorsun. İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hala hayatta kalabiliyorsun. 

Halim Aydın ve Cesim Parlak’ın paralarının çalındığı mahkeme kararıyla açıktır. Bu hırsızlık dolayısıyla Ahmet Hakan’ın imam babasının evine haciz gelmiştir. Silivri İcra Müdürlüğü Ahmet Hakan’ın imam babasının evine hırsızlık sebebiyle el koymuştur. Bu kanıtlı ve belgeli bir dolandırıcılık vakasıdır. Yalan mı Ahmet Hakan? Aynı şey geçmişteki One Ajans vurgunu için geçerlidir. 2 Ocak 2009’da TRT’ye imzalatılan büyük soygunun hesabı hala Ahmet Hakan’a ve çetesine sorulmadı. Savcılık şu an soruşturmayı sürdürüyor ve iddianame yazılma aşamasında. Devlet Denetleme Kurulu’nun TRT’deki soygunlarla ilgili raporu bekleniyor. Hırsızlık tüm boyutlarıyla ortaya çıkacak..."