Magazin

Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin'den, Buğrahan Tuncer'in açıklamalarına tepki: Art niyetli ve nankör; böyle star olamazsınız

Fransa karşısında 87-86 kaybederek Avrupa Şampiyonası'na veda eden Türkiye A Milli Basketbol takımında Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin Buğrahan Tuncer'e tepki gösterdi

10 Eylül 2022 19:17

Türkiye A Milli Basketbol takımının Avrupa Şampiyonası'nda Fransa'ya kaybettiği maçın ardından takımı eleştiren Buğrahan Tuncer'e, Cedi Osman'ın eşi Ebru Şahin, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Şahin, "Turnuvada 1 maç toplam 10 dk'sı olmayanlar gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor. Böyle star olamazsınız ama nankör evet" dedi. Şahin paylaşımını daha sonra kaldırdı. 

Türkiye A Milli Basketbol takımı 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası son 16 turunda Fransa ile karşılaştı. Maçı 87-86 kazanan Fransa çeyrek finale yükselirken Türkiye Avrupa Şampiyonası'na veda etti.

Maçın normal süresinin bitimine 11 saniye kala Fransa sportmenlik dışı faul yaptı. Milliler 77 - 75 öndeyken Cedi Osman'ın kaçırdığı 2 serbest atış ve yaptığımız top kaybı sonrası Rudy Gobert, Fournier'in kaçırdığı şutu takip smacıyla baskete çevirdi. Bu sayıyla maç 77-77'lik eşitlikle uzatmalara gitti.

Maçın bitiminin ardından Cedi Osman'ın eşi sosyal medya hesabından Ebru Şahin milli basketbolcu Buğrahan Tuncer'in açıklamalarına tepki gösterdi. Şahin, paylaşımında; "Yokluktan liderlik vasfı verilmiş, turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar şanslı gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor, art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olamazsınız ama nankör evet." ifadelerini kullandı. Şahin daha sonra paylaşımını kaldırdı.

Buğrahan Tuncer Fransa'nın kazandığı maçın ardından "2019'dan sonra şimdi de bu. Herkes çok üzgün. Yine imkansızı başardık. Normal sürede 10 sayıyla kazanacağımız maçı uzatmada kaybettik. Herkes çok üzgün takımda" demişti.