Politika

Canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan, bugünkü programını iptal etti

"Yoğun mesaisi sebebiyle yayın esnasında küçük bir rahatsızlık geçirdiğini" belirten Erdoğan, "geçmiş olsun" temennileri için teşekkür etti

26 Nisan 2023 11:39

T24 Haber Merkezi

Dün akşam katıldığı canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programlarını iptal ettiğini açıkladı. Erdoğan, "Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim" dedi. Erdoğan, bugünkü programlara Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam Ülke TV'de katıldığı programda davetli gazetecilerin sorularını yanıtlarken rahatsızlanmıştı. Yayın kesilirken duyulan, "eyvah eyvah" sözleri, Erdoğan'ın sağlık durumu konusunda endişe yaratırken, verilen aradan sonra yayın kapatılmıştı. Kampanya çalışmaları sırasında "midesini üşüttüğünü" belirten Erdoğan, "Sizlerden ve izleyicilerimizden helallik diliyorum" demişti.

Bugün Twitter'dan yaptığı açıklama ile sağlık durumuna ilişkin olarak bilgi veren Erdoğan, "Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum" dedi.

"Evde istirahat edeceğim" 

Erdoğan, şunları kaydetti:

"Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.

Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

"Programlara Fuat Oktay iştirak edecek"

Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir. Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum."

TIKLAYIN | Canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan'a siyasilerden 'geçmiş olsun' mesajları