Magazin

Bülent Ersoy'dan Sacit Aslan'a: Sen babanın devrinden sonra bitensin, ben ise her devrin sanatçısı, erişilmez starı oldum!

Bülent Ersoy, Sacit Aslan'ın kendisine yönelik yazdığı yazıya tepki gösterdi

06 Ekim 2022 00:05

Şarkıcı Bülent Ersoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan'ın kendisine yönelik yazdığı yazıya tepki gösterdi. Bülent Ersoy, Sacit Aslan'a yönelik olarak, "Sen babanın devrinden sonra biten, devri kapanansın. Ben ise her devrin sanatçısı, erişilmez starı oldum ve burdayım. Aynı alkış, aynı sevgi seli, aynı ihtişam ve talep edilen işlerden işlere koşanım şükürler olsun. Benim şöhretimle yazı yazıp sivrilmeye çalışma zavallı Sacit Aslan!" dedi. 

Sacit Aslan'a cevap verme nedeninin, dinleyicilerine olan saygısından olduğunu vurgulayan Bülent Ersoy, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugüne kadar şahsım ve sanat camiasının bazı kesimleri için zaman zaman yazmış olduğun galiz yazıların oldu. Ama ben seni hiç mi hiç dikkate almadığım için hep sustum. Çünkü benim için önemin yok. Ne zaman ki söz konusu muhterem halkım, fedakar, vefakar, müstesna dinleyicilerim için ekonomik statü ayrımı içeren yalan yanlış algınla yazdığın yorum ve yazıların ile haddini aştın; burada söz konusu muhterem dinleyicilerim olunca cevap vermem sana değil, dinleyicilerime saygımdandır! 

Sacit Efendi geçmişte yaşayan ben değilim sensin. Zira sen babanın devrinden sonra biten, devri kapanansın. Ben ise her devrin sanatçısı, erişilmez starı oldum ve burdayım. Aynı alkış, aynı sevgi seli, aynı ihtişam ve talep edilen işlerden işlere koşanım şükürler olsun.

"Benim şöhretimle yazı yazıp sivrilmeye çalışma zavallı Sacit Aslan!"

Sen yalan yanlış ifadelerinle halkı ekonomik ölçütle ayrıştırıp, bunu bana mâl edemezsin. Benim oradaki konuşma metnim açık sarih ortadadır. Ben konuşmamda tek taraflı iptal ettiğim Açık Hava Kuruçeşme konserim hakkında bazı ön yargılı, bir avuç kıskanç, kötü niyetli kişilerin tezlerini çürütmek adına konuşurken; 50 yıllık sanat yaşamımda biletlerimin hiç satılmaması sebebi ile konser iptali yaşamadığımı, kaldı ki Sayın Polat yağcı beyefendi ile aramızda yaşanılan anlaşmazlık sebebi ile konseri iptal ettiğimi; 200-300 lira ile girilen Açık Hava konserlerini dolduramamak tam tersine, en pahalı hesapların alındığı o havyarlı masalı gazinoları dahi kapıların dışına kadar doldurduğumu belirtmek adına örnekledim. 

Oradaki ifadem, insanların alım gücünü aşağılamak değil; kendi starımın gücünü anlatmak adına yapmış olduğum bir söylemdi. Ama senin kalbin kötü. İşine geldiği algı ile yazıp benim adımla prim yapıyorsun. Sen mi gariban dostusun? Sen mi iyilik timsalisin? Sen mi dürüstsün?

Senin babanın zamanında ne işler yaptığını, nasıl yaşadığını sakın bana konuşturma kaybeden sen olursun. Düş yakamdan. Benim adımla, şöhretimle yazı yazıp sivrilmeye çalışma zavallı Sacit Aslan!"