Kültür-Sanat

Borusan Sanat'ın mart konserleri gelirleri depremzedelere bağışlanacak

13 Mart 2023 15:13

Borusan Sanat'ın, mart ayı boyunca gerçekleştireceği konserlerin tüm geliri Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bağışlanacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Anıl Eraslan ve topluluğu, "Dream Works" projesiyle 17 Mart'ta Borusan Müzik Evi'nde sanatseverlerle buluşacak.

Brassolist, zengin repertuvarı ve özel konukları Jülide Özçelik, Fikri Karayel ve Ceren Gündoğdu ile 24 Mart'ta Borusan Müzik Evi'nde sahne alacak.

Nefesli çalgılar kenteti biçimine solisti de ekleyen Türkiye'deki ilk topluluk olan Brassolist, konserde, caz, pop, R&B ve özellikle Anadolu türkülerinden oluşan ve düzenlemeleri kendilerine ait bir repertuvarla dinleyici karşısına çıkacak.

Borusan Sanat TV'de bu hafta

Borusan Sanat, konser deneyimini dijitale taşıyan çevrim içi video platformu "borusansanat.tv" üzerinden yayınladığı ücretsiz konser kayıtlarını da müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Her hafta müzikseverlere bir programın sunulduğu platformun bu ayki ilk konser yayını 18 Mart'ta olacak. Burak Özdemir ve topluluğu Musica Sequenza'nın barok müzik ve farklı stilleri bir araya getirdiği konserin kaydı, saat 20.00'de yayınlanacak.

Şef Carlo Tenan yönetimindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ile ünlü keman virtüözü Jan Mracek'i bir araya getiren konserin kaydı 19 Mart'ta "borusansanat.tv"de izlenebilecek.