Magazin

Birlikte çalıştığı makyaj sanatçısının beyin ameliyatı için hayranlarından bağış isteyen Kylie Jenner tepki çekti: "Çantaları daha fazla tutuyor"

22 Mart 2021 12:13

Milyarder reality show yıldızı ve kozmetik markası kurucusu Kylie Jenner, birlikte çalıştığı makyaj sanatçısı Samuel Rauda'nın geçirdiği kazadan sonra olduğu beyin ameliyatını kendi karşılamak yerine hayranlarından bağış topladığı için tepki çekti. 

The Independent'ta yer alan habere göre, Kylie Jenner'la da çalışan ünlü makyaj sanatçısı Samuel Rauda bir kaza geçirdi. Kazanın ardından Rauda'nın büyük bir beyin ameliyatına girmesi gerekti.  Rauda'nın hastane masrafları için bağış sitesi GoFundMe'de bir sayfa açıldı. 

Kylie Jenner, Rauda'nın hastane masrafları için açılan bağış sayfasını Instagram hesabında paylaşarak "Tanrı seni korusun" yazdı. Jenner "Herkes geçen hafta büyük bir kaza geçiren Sam için dua etsin ve ailesinin başlattığı bağış sayfasını ziyaret etsin" diye ekledi. 

Jenner'ın bağış sayfasına 5 bin dolar bağışladığı görülürken sayfada şu ana kadar toplam 97 bin dolar toplandı. 
 
 
Bir sosyal medya kullanıcısı "Kylie Jenner'ın yakın arkadaşının acil beyin ameliyatından daha fazla tutacak kadar çantası var ama insanları bağış yapmaya çağırıyor. Bu bana doğru gelmiyor" yazdı.