Yaşam

Beymen ve Eda Erdem’den 'güç birliği'

Beymen Group CEO’su Elif Çapçı ve Eda Erdem

22 Temmuz 2024 19:07

Lüks moda ve yaşam stili destinasyonu Beymen, Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı ve Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın kaptanı Eda Erdem ile güçlerini birleştirdi. Anlaşma kapsamında Eda Erdem’in önümüzdeki bir yıl boyunca stilinin arkasındaki güç ve destekçisi Beymen olacak. Ayrıca  Erdem, Beymen ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Beymen’in özel projelerinde yer alacak.

Bu iş birliğine ilişkin kaptan Eda Erdem ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından değerlendirmelerde bulunan Beymen Group CEO’su Elif Çapçı, şöyle konuştu:

“Kaptanımız Eda Erdem göğsümüzü kabartan tüm başarılarının yanında duruşu, ilham veren liderliği, azmi ve disipliniyle hepimizin gururu. Ülkemizin lüks moda ve yaşam destinasyonu olarak Eda Erdem ile yan yana geldiğimiz için çok heyecanlıyız ve gururluyuz. Hepimizin yaklaşan olimpiyatlar sebebiyle ayrı bir heyecanla dolduğu bugünlerde bu iş birliğini duyurmayı da ayrıca önemsiyorum. Bu vesileyle kaptanımıza, tüm takım arkadaşlarına ve ülkemizi olimpiyatlarda temsil edecek tüm sporcularımıza gönülden başarılar diliyorum. Beymen olarak Eda Erdem ile olimpiyat dönüşünde gerçekleştireceğimiz projeler için de ayrı bir heyecan içindeyiz. Yolunuz açık olsun."

Kaptan Eda Erdem de Beymen'le yaptıkları anlaşmadan mutlu olduğunu belirtirken, gerçekleştirecekleri projeler için de heyecanlı olduğunu ifade etti.