Spor

Beşiktaş'tan video açıklaması: Transfer videosu; hiçbir kasıt, art niyet ve ima amacı taşımıyor, Galatasaray tehditlerden uzak dursun

17 Ağustos 2023 12:39

Beşiktaş Kulübü, Milot Rachica transferinin açıkladığı videoyla ilgili Galatasaray Kulübü'ne hitaben yaptığı açıklamada, videonun hiçbir ima ve art niyet taşımadığını bildirdi. Açıklamada, "Son zamanlardaki transfer şovlarından şımardıkları görülen Galatasaray Yönetimi'ne son sözümüz; tehdit ve kabadayılık gibi söylemlerden uzak durmalarıdır" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama, şöyle: 

"Dün Galatasaray camiasının, Kulübümüzle ilgili yapmış olduğu açıklama yersiz, gereksiz ve hadsizdir. Futbol A Takımımıza dahil ettiğimiz bir futbolcumuz için hazırlanan transfer videosunda; hiçbir kasıt, art niyet ve ima amacı taşımayan bir sahneye takılarak olayı gündem değiştirmek adına kullanmak için yapılan bu açıklamadaki kabadayı ve tehdit dolu söylemlere pabuç bırakmayız.

TIKLAYIN | Dursun Özbek'ten Beşiktaş'a video yanıtı: Özür bekliyoruz, yaptıklarını yanlarına kâr bırakmayacağız

Vatan ve millet sevgimizin herkesten, her camiadan daha yukarıda olduğunu düşünüyoruz.
Birlik ve beraberliğimiz ile ülkemizin menfaatlerinin her zaman futbol şovlarından çok uzakta olmasına gayret etmeyi yüce bir görev olarak biliriz.

Bu konuda bizimle yarışamayacak olanların söylemlerine çok dikkat etmeleri konusunda son kez uyarıyoruz. Bahsi geçen konu hakkında ilgililer arasında gerçekleşen görüşmelerde konu açıklığa kavuşmasına rağmen camiasına şirin görünmek adına böyle hadsiz bir açıklama yapılmasının amacının; sadece gündem değiştirmek olduğunu biliyoruz. Son zamanlardaki transfer şovlarından şımardıkları görülen Galatasaray Yönetimi'ne son sözümüz; tehdit ve kabadayılık gibi söylemlerden uzak durmalarıdır.

Camianızın bile kabul edemeyeceği bu yakışıksız tavrınızı ve şımarıklıklarınızı bir kenara bırakın. Aksi halde bu tavırlarınıza gereken cevabın, bir dahaki sefere misli ile olacağı konusunda ihtar ediyoruz."

Ne olmuştu?

Beşiktaş'ın Milot Rashica transferini duyurduğu videoda, transfer çalımı attığı ezeli rakibi Galatasaray’a gönderme yapılarak Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde düzenlenen "Türkçe Olimpiyatları"ndan görüntü kullanılmıştı.

İşte o video