Spor

Dursun Özbek'ten Beşiktaş'a video yanıtı: Özür bekliyoruz, yaptıklarını yanlarına kâr bırakmayacağız

17 Ağustos 2023 12:25

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş'ın Milot Rachica transferini açıklarken yaptığı paylaşımla ilgili, "Özür bekliyoruz, kimsenin yanına yaptıklarını kâr bırakmayacağız" diye konuştu. 

Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Özbek, Beşiktaş'ın Milot Rashica transferini açıklarken yaptığı paylaşımla alakalı, "Beşiktaş Kulübü'nden özür bekliyoruz. "Kimsenin yanına yaptıklarını kâr bırakmayacağız. Buna sebep verenlerden hesabını soracağız.

Beşiktaş ile yüzyıldan beri mücadele ediyoruz. Onların büyükleri ve kurucuları konusunda her zaman saygılıyız. Beşiktaşlı yöneticilere soruyorum; Niye buna ihtiyaç duydunuz ve bundan ne fayda sağladınız" ifadelerini kullandı.

"Nokta atışı transfer yapacağız"

Özbek transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi vererek, "İsim söylemem doğru olmaz ama bazı noktalara nokta atışı transfer yapacağız. En kısa sürede bitirmenin peşindeyiz. Galatasaray taraftarları hiç endişe etmesin" ifadelerini kullandı.

"Tete bizim oyuncumuz"

Özbek, Shakhtar Donetsk'in Tete transferinde hak iddia etmesiyle ilgili konuya da değindi. Özbek,  "Konuyu hukukçularla konuştuk ve bu transferi yaptık. Tete transferinde risk görmedik. Tete, bizim oyuncumuz ve kısa sürede takıma katılacak" dedi.

Beşiktaş'ın Galatasaraylar tarafından tepki çeken o videosu