Magazin

Bensu Soral: Canım sıkkınken rap dinliyorum

"İkizimden çok ayrı duramıyorum, çok uzak kalır ağlıyorum"

10 Şubat 2019 09:18

Oyuncu Bensu Soral, canı sıkkınken ya da çok mutlu olduğunda rap dinlediğini söyledi. Rap dinlerken mutluluk hormonu salgıladığını söyleyen oyuncu Soral, "Enerjim yükseliyor" diye konuştu. İkizi olduğu için çok mutlu olduğunu kaydeden Soral, "Bedirhan’dan çok ayrı duramıyorum. Rüyalarıma giriyor. Çok uzak kalırsak kötü oluyorum, ağlıyorum filan" dedi.

Hürriyet'ten Ayşe Arman'ın sorularını yanıtlayan Bensu Soral'ın açıklamalarının bir bölümü şöyle:

İkiz olmak nasıl bir şey?

Mükemmel. Birimizin canı yandığında, öbürünün yanmıyor. Ama birinin mutsuzluğunu, öbürü kesinlikle hissediyor! “Neyin var” diye arıyor. Bir de ben Bedirhan’dan çok ayrı duramıyorum. Rüyalarıma giriyor. Çok uzak kalırsak kötü oluyorum, ağlıyorum filan.

Ben biraz unutkan bir insanım. Bu da benim çok dürüst olmamı sağlıyor. Birkaç kere yalan söylediğimde yakalanmıştım. O yüzden artık asla söylemiyorum. Çünkü ben söylediğim yalanı da unutuyorum! Zaten yalan söylememeye başladıkça, dürüst olmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım. Hep böyle olduğum gibiyim.

Sosyal medyada herkes güzelliğinden bahsediyor. Oyunculuğunun önüne geçtiğini düşünüyor musun?

- Sağ olsunlar... Ama ben kendimi o kadar güzel bulmuyorum. Çirkin de bulmuyorum ama hiçbir zaman kendime “Ben çok güzelim!” falan demiyorum, ortalıkta öyle dolaşmıyorum. Ortalama güzellikte bir insan olduğumu düşünüyorum. Ve oyunculuğumun önüne de geçtiğini düşünmüyorum. Öyle ahım şahım bir güzelliğim yok çünkü.

Rap dinlemeyi ve söylemeyi seviyorsun. Bir gün profesyonel olarak hayata geçirme planın var mı?

- Yok hayır. Canım sıkkın olduğunda ya da çok mutlu olduğumda rap dinliyorum. Beni yükselten bir müzik türü. Resmen mutluluk hormonu salgılıyorum ve enerjim yükseliyor. Ama profesyonel anlamda asla bunu yapmayı düşünmüyorum. Ben oyunculuk yolunda ilerlemek istiyorum.