Politika

Bahçeli'den MHP'den kopanlara çağrı: Helalleşmeye hazırım

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den partiden ayrılanlara 50. yıl çağrısı

09 Şubat 2019 16:48

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Aramızdan bir şekilde kopup giden, samimi pişmanlık yaşayan, gözü hâlâ üç hilalde olan,  yuvasının özlemini çeken her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırım. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyoruz” dedi.

Partisinin kuruluşunun 50. yıl dönümü kutlamaları kapsamında TÜYAP Adana Fuar Alanı'nda düzenlenen programda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partiden kopanlara çağrıda bulundu.  MHP’nin kurulduğu 9 Şubat 1969’dan 9 Şubat 2019’a kadar herhangi bir nedenle partiden ayrılan ve pişman olan dava arkadaşlarıyla helalleşmeye hazır olduğunu söyleyen Bahçeli şunları söyledi:

“Aramızdan bir şekilde kopup giden, samimi pişmanlık yaşayan, gözü hâlâ üç hilalde olan,  yuvasının özlemini çeken her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırım. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyoruz” diyen Bahçeli,  MHP’nin kurulduğu 9 Şubat 1969’dan 9 Şubat 2019’a kadar herhangi bir nedenle partiye küsen, kızan, kırılan MHP’lilere seslenerek “Kavuşmak için vazgeçilmez yeminle 50 yıllık emanet hepimize yetecek. Gelin vebale daha fazla ortak olmayın. Gelin milli bekamızın bu zamanki mücadelesine katılın. El birliği yapalım, ülkü birliği yapalım; ne kadar işbirlikçi ve terör sevici varsa yakalarından tutalım.

Menderes Spor Salonu’nda düzenlenen 50. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde açılan sergiyi gezen Bahçeli’ye burada Osmaniye’de 6 yaşındayken izcilik yaptığı yıllara ait fotoğrafı hediye edildi.