Kültür-Sanat

"Avusturya Liseliler Vakfı 3. Müzik ve Sanat Festivali", başlıyor

Bu yıl 3. kez sanatseverlerle buluşacak Avusturya Liseliler Vakfı 3. Müzik ve Sanat Festivali, 17-18 Eylül tarihleri arasında yerli ve yabancı sanatçıların sahne performanslarıyla Avusturya Başkonsolosluğunda gerçekleşecek

16 Eylül 2022 11:11

St. Georg Avusturya Lisesi Mezunları tarafından kurulan Avusturya Liseliler Vakfı’nın ilkini 2018 yılında gerçekleştirdiği ve 2019 yılında ikincisi hayata geçen Avusturya Liseliler Vakfı 3. Müzik ve Sanat Festivali pandemi dönemi sonrası üçüncü kez 17-18 Eylül tarihleri arasında Yeniköy’deki Avusturya Başkonsolosluğu’nda düzenlenecek.

Her yıl, yeni içeriklerle programını zenginleştirmeyi amaçlayan ALV 3. Müzik ve Sanat Festivali’nde bu yıl; Avrupa’nın önde gelen caz vokalisti Simone Kopmajer, Standards & Friends (Dilek Sert Erdoğan, Eren Noyan, İpek Dinç) ve Erdem Özkan caz sahnesinin konukları arasında yer alacak. Mehveş Emeç klasik müzik konseri ile başlayacak olan festival, son gününde Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars ile izleyenlere çoşkulu anlar yaşatacak. Ayrıca İstanbul’un en popüler kulüplerinde çalan Dj Ahmet Musluoğlu da festival kapsamında performans sergileyecek.

Şehri sanatın farklı renkleriyle buluşturacak festivalde Avusturya lisesinden mezun olan sanatçıların eserlerinden oluşan bir karma sergi de yer alacak. Avusturya Liseli sanatçılarının ürettikleri değerli eserlerin sanat severlerle buluştuğu Festivalin gelirleri önceki yıllardaki gibi Avusturya Lisesi’nden mezun, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilerin yurtdışı eğitimlerine katkı sağlayacak.

Festivalin biletleri Fonzip platformunda satışa sunuldu.

https://fonzip.com/alv/etkinlikler/avusturya-liseliler-vakfi-3muzik-ve-sanat-festivali

Festival Programı

17 Eylül Cumartesi                                                   

16.00 Sergi Açılışı (Palais Yeniköy Fuaye)              

17.00 Mehveş Emeç (Balo Salonu)                         

18.00 Erdem Özkan

19.30 Standarts & Friends

Dilek Sert Erdoğan

İpek Dinç

Eren Noyan

20.30 Dj.Ahmet Musluoğlu

18 Eylül Pazar

16.00 Simone Kopmajer

18.00 Ayhan Sicimoğlu All Latin Stars    

Ayrıntılı Bilgi için: PRCO Ersin Kaynak 0554 8150745 [email protected]