Kültür-Sanat

Avatar 2 ne zaman çıkacak, filmin konusu ne, oyuncuları kimler?

James Cameron'un Oscar ödüllü filmi "Avatar 2", 4K HDR olarak vizyona girecek. Avatar 2 haberlerinin ardından filmin detayları merak edildi. Peki, Avatar 2 ne zaman çıkacak, filmin konusu ne, oyuncuları kimler?

25 Ağustos 2022 11:58

2009 yılında yayımlanmış destansı film Avatar'ın devamı niteliğinde olacak Avatar 2 filmi, yıllardır bekleniyordu. Yapımcılığı James Cameron ve Jon Landau tarafından üstlenilen Avatar 2'nin vizyon tarihi, konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Peki, Avatar 2 ne zaman çıkacak, filmin konusu ne, oyuncuları kimler?

Dünyaca ünlü film Avatar, efsanesinin 2.filmi 13 yıl aranın ardından geliyor. Avatar filmi, "en iyi film" ve "en iyi yönetmen" de dahil dokuz dalda Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiş, "en iyi sinematografi", "en iyi yapım tasarımı" ve "en iyi görsel efekt" dallarında üç Oscar kazanmıştı.

Avatar 2 filminin konusu nedir?

''Avatar: Suyun Yolu'' Sully ailesinin (Jake, Neytiri ve çocukları) hikâyesini, onları takip eden sıkıntıları, kat ettikleri mesafeleri anlatarak başlıyor. Jake'in, tanıdık bir tehdidin yeniden Pandora'yı hedef almasıyla Neytiri ve Na'vi halkıyla birlikte Pandora'yı ve ailesini koruma çabası anlatılıyor. Birbirlerini güvende tutmak için, hayatta kalmak için verdikleri savaşlar ve katlandıkları trajediler filmin konusunu oluşturuyor.

Avatar 2 oyuncuları kimler?

Avatar 2 filminin başrollerinde Sam WorthingtonZoe SaldanaStephen LangMichelle Rodriguez ve Sigourney Weaver yer alıyor.

Vizyon tarihi

Filmin devam halkası "Avatar: Suyun Yolu" ise 16 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Eş zamanlı olarak yazılan Avatar 3, Avatar 4 ve Avatar 5'in sırasıyla Aralık 2023, Aralık 2025 ve Aralık 2027'de yayınlanması bekleniyordu. Yapılan yeni açıklamayla serinin devamının da 1'er yıl ertelendiği anlaşıldı.