Kültür-Sanat

Arnold Schwarzenegger, beyazperdeye geri dönüyor

26 Nisan 2023 23:10

James Cameron'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Terminatör serisiyle adını Hollywood'un en iyi oyuncuları arasına yazdıran Arnold Schwarzenegger, Cehennem Melekleri 4 filminin yönetmeniyle yeni bir aksiyon filminde buluşmaya hazırlanıyor.

"Cehennem Melekleri", "Batman ve Robin" ve "Komando" gibi filmlerle tanınan Avusturya doğumlu Amerikalı oyuncu Arnold Schwarzenegger, dört yıl aradan sonra beyazperdeye dönüyor. Terminatör serisindeki rolüyle akıllara kazınan oyuncu, Cehennem Melekleri 4 filminin yönetmeni Scott Waugh ile yeni bir aksiyon filminde buluşacak.

"Breakout" adlı filmde rol almaya hazırlanan 75 yaşındaki oyuncu, Scott Waugh ile bir araya geldiği projede oğlunu hapishaneden kurtarmaya çalışan bir babayı canlandıracak. Bir dönem Kaliforniya Eyaleti Valisi olarak görev yapan ünlü oyuncu, Terry Reynolds rolüyle uzun bir aranın ardından izleyiciyle buluşacak.

NTV'de yer alan habere göre oyuncu, "Be Useful: Seven Tools For Life" adındaki kitabında hakkında bilinmeyenleri paylaşmaya hazırlanıyor. Yıl sonuna doğru kitabını piyasaya çıkaracağını duyuran 75 yaşındaki oyuncu, kitabı için "Babam hep işe yarayan bir insan olmamı öğütlerdi. İnsanlar, onlara verdiğim tavsiyelerin işe yaradığını söylediğinde hayat felsefemin ve kurallarımın yararlı olduğunu gördüm" dedi.