Kültür-Sanat

Ant-Man and the Wasp: Quantumania'dan yeni bir video yayınlandı

Şubat'ta sinemalarda izleyicisi ile buluşacak Ant-Man and the Wasp: Quantumania'dan izleyenlerin merakını artıracak yeni bir video paylaşıldı

30 Ocak 2023 09:15

Marvel Sinematik Evreni'nin yaklaşan yeni filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania, geçen haftalarda yayınlanan fragmanı ile izleyicisini heyecanlandırmıştı. 

Webtekno'nun haberine göre, Scott Lang ve Hope Van Dyne'ın hikâyelerinin derinlerine ineceğimiz üçüncü filmde Paul Rudd, Evangeline Lily, Michael Douglas, Michelle Pfieffer ve Jonathan Majors gibi sevilen isimler beyaz perdede olacak.

Marvel Sinematik Evreni'nin beşinci fazının da ilk filmi olacak olan yapımda Ant-Man ve Wasp: Quantumania'da kalabalık ailemiz Scott Lang'ın kızı Cassie'nin gönderdiği bir sinyal sonrası kendilerini kuantum diyarının derinliklerinde buluyor.

Burada birbirinden ilginç yaratıklarla mücadele etmek zorunda kalan ekip, bol aksiyonlu ve heyecan yaratan sahnelerle beyaz perdedeki yerlerini almaya hazırlanıyor. 17 Şubat'ta sinemalarda izleyicisi ile buluşacak olan yapımın ardından da Disney+'ta yayınlanması bekleniyor.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania'dan gelen yeni video