Politika

Gazeteci Fatih Altaylı: Yapılan terbiyesizliktir de... Bir adamın söylediği çirkin sözler kabul edilebilir mi!

25 Mart 2025 13:32

Güncelleme: 25 Mart 2025 14:01

Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı'na ve ailesine hakaret edenleri "Yapılan terbiyesizliktir" diyerek eleştirdikten sonra "Bu kabul edilemez de, acaba 80 yaşına yaklaşmış, 40 yıldır siyaset yapan, Ankara’yı Cumhurbaşkanı tarafından aşağılanarak görevden alınıncaya kadar 25 yıl yönetmiş bir adamın eşi hapse atılmış bir kadına sosyal medya üzerinden söylediği çirkin sözler kabul edilebilir mi!” dedi.

Altaylı'nın bugünkü yazısının “Bak şu edepsizlere” başlıklı bölümü şöyle:

Bir grup kendini bilmezin meydanlarda Cumhurbaşkanı’na küfür etmesi kabul edilir şey değil. Buna gösterilen tepki son derece haklıdır. Yapılan terbiyesizliktir. Bunun terbiyesizlik, edepsizlik olduğunu kabul etmemek de terbiyesizliktir. Bunu yapanlar genç de olsalar, yaşlı da olsalar, siyasetle alakaları olmasa da kabul edilemez. Bu kabul edilemez de, acaba 80 yaşına yaklaşmış, 40 yıldır siyaset yapan, Ankara’yı Cumhurbaşkanı tarafından aşağılanarak görevden alınıncaya kadar 25 yıl yönetmiş bir adamın eşi hapse atılmış bir kadına sosyal medya üzerinden söylediği çirkin sözler kabul edilebilir mi!"

Altaylı, ayrıca, Cumhurbaşkanı'nın dünkü konuşmasında İmamoğlu'nun tutuklanması olayını İSKİ skandalına benzettiği konuşmasına yanıt verirken, AKP'li Mustafa Varank'a da bir çağrıda bulundu. 

Yazının tamamını okumak için tıklayın...


8 yaşındaki iki mucit, deprem için geliştirdikleri projeyle ödül kazandı