Politika

"'Allah’ın izniyle analarını belleyeceğiz' diye bağıran adayın Genel Başkanı, siyasete ahlak dersi vermeye kalkıyor"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'a adaylıktan 'çekil' çağrısı yaptı

13 Mart 2019 13:29

Eski AKP Milletvekili ve 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Saadet Partisi'nden Adıyaman Belediye Başkan adayı olan Ahmet Faruk Ünsal, sahte senet iddialarıyla ilgili hakkında iddianame düzenlenen CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’a 'çekil' çağrısında bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Ünsal, Bahçeli'ye, “'Allah’ın izniyle analarını belleyeceğiz' diye bağıran adayın Genel Başkanı, siyasete ahlak dersi vermeye kalkıyor!" dedi.

MHP'nin Kozan Kozan Belediye Başkanı adayı Nihat Atlı, seçim toplantısında vatandaşlara hitap ederken "İki parti tek parti oldu. Tek partinin adına da Cumhur İttifakı dedik arkadaşlar. Rabbimin izniyle, bu Cumhur İttifakı'yla pazara kadar değil mezara kadar gideceğiz inşallah. Bu düşmanları da bu memlekette yok edene kadar, kanımızın son damlasına kadar mücadele verip Rabbimin izniyle bunların içte ve dışta, yurtta da anasını belleyeceğiz arkadaşlar" dediği ortaya çıkmıştı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün, sahte senet iddialarıyla ilgili hakkında iddianame düzenlenen CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş’a “çekil” çağrısında bulundu.

Saadet Partisi Adıyaman Belediye Başkanı Ünsal, Bahçeli'nin bu çağrısıyla ilgili olarak sosyal medya hesabı Twitter'da şu açıklamayı yaptı: 

"Sn. Bahçeli Mansur Yavaş için ahlaken adaylıktan çekilmesi doğru olur diye buyurmuş! 'Allah’ın izniyle analarını belleyeceğiz' diye bağıran adayın Genel Başkanı, siyasete ahlak dersi vermeye kalkıyor! Bu çürümüş anlayış, hakettiği cevabı sandıkta milletimiz tarafından alacaktır!"