Politika

AKP'li Yeneroğlu'dan Ahmet Altan yorumu: Değerli Abim, bu ayıp bizlere yeter

AKP'li Orhan Miroğlu: Ahmet, iki yılda kırk insanın öldürüldüğü bir cezaevinden sağ çıkmış mahkumlardan biri olarak diyorum ki umutsuz olma

28 Eylül 2019 23:45

AKP İstanbul Milletvekili ve MKYK üyesi Mustafa Yeneroğlu, 3 yılı aşkın süredir tutuklu bulunan gazeteci yazar Ahmet Altan'ın Türkçe’den önce İngilizce yayımanan kitabı ‘I Will Never See The World Again’de (‘Dünyayı Bir Daha Göremeyeceğim’)  kitabı ile ilgili yaptığı paylaşımda "Değerli Abim, bu ayıp bizlere yeter. Ve hep birlikte ahlaken sorumlu olduğumuzu unutmayalım. Özgürlükçü Türkiye hayal olmamalı!" ifadesini kullandı. 

TIKLAYIN - Ahmet Altan’ın avukatlarının dışarıya taşıdığı kelimeler: Dünyayı Bir Daha Göremeyeceğim

Twitter'da AKP MKYK Üyesi Orhan Miroğlu'nun "Ahmet Altan’ın kitabı Fransa’da vitrinde. Tanıtımında ‘Bir daha dünyayı göremeyeceğim.’ yazıyor. Geçmiş olsun Ahmet, bir an önce özgür olmanı diliyorum. Bu ülkede, iki yılda kırk insanın öldürüldüğü bir cezaevinden sağ çıkmış mahkumlardan biri olarak diyorum ki umutsuz olma" mesajını alıntılayan Yeneroğlu, "I will never see the world again' veya 'Ich werde die Welt nie wieder sehen' kitabı İngiltere'de ve Almanya'da raflarda, ikisini de aldım,türkçesi yok. Değerli Abim, bu ayıp bizlere yeter. Ve hep birlikte ahlaken sorumlu olduğumuzu unutmayalım. Özgürlükçü Türkiye hayal olmamalı!" dedi.