Politika

AKP’li Yediyıldız: Erdoğan’a dünyanın da ihtiyacı var

"Recep Tayyip Erdoğan şu anda ağaç olmuş vaziyette, yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar"

19 Ocak 2023 17:42

AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Meclis'te yaptığı açıklamada Altılı Masa'yı eleştirdi. Yediyıldız, "Öyle bir filiz geldi ki bugün ağaç olmak üzere, Recep Tayyip Erdoğan şu anda ağaç olmuş vaziyette. Onu da yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar, Erdoğan’a sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da ihtiyacı var. Dünyadaki ülkeler onun ağzına bakıyorlar. ‘Sen Tayyip abisin senden istemeyeceğim de kimden isteyeceğim parayı’ diyor" şeklinde konuştu. 

AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu:

"Altılı Masa artık SOS vermeye başladı"

"Basın mensupları bugün sizlerle beraberiz, gerekçesi de ne biliyor musunuz? Altılı Masa. Altılı Masa artık SOS vermeye başladı. Sizin aracılığınızla milletimiz duysun için burdayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulalı 100 yıl oldu. İşte 100’üncü yılı kutlayacağız hep beraber, onun gayretini gösteriyoruz. Kurulduğundan bu yana bir mesafe kat etti. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuranlar Kemal Atatürk'ten bu yana Allah razı olsun. Türkiye Cumhuriyeti'ni bir beka için kurmuşlar. Nereden bunu çıkarıyorsak? İspanya'da bir Endülüs Emevi devleti vardı. 800 yıl hükmetti, sonra yıkıldı, hiçbir eseri yok. Kitapları tarumar edilmiş, 40-50 kitap kalmış, o kitaplar da Avrupa'yı medeni yapmış. Ama Türkiye Cumhuriyeti yani yıkarken ağacı kökünden kesmemişler. Köküyle beraber sökmüş atmışlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti yıkılırken, Osmanlı yıkılıp da Türkiye Cumhuriyeti kurulurken kurucular buna özen göstermişler. Ağacı kökünden yıktırmamışlar, kökler zaman zaman filiz vermiş. O filizler hep birileri tarafından budanmaya çalışılmış.

"Recep Tayyip Erdoğan şu anda ağaç olmuş vaziyette, yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar"

Öyle bir filiz geldi ki bugün ağaç olmak üzere; Recep Tayyip Erdoğan şu anda ağaç olmuş vaziyette. Onu da yıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar, Altılı Masa’nın gayreti o. 90'lı yıllarda Türkiye bir tüketim devleti idi, maaşımızı alır onu da tüketirdik. Ne zaman Erdoğan'ın şeyiyle AKP 2023'te iktidara geldi (2003 demek istiyor) üretir bir memleket olmaya başladı.

"Bunlar kendini kurtarmaktan acizler" 

Altılı Masa’nın bir Cumhurbaşkanı olacak, yanında 6 tane akıl hocası. Onlar tartışacak, konuşacaklar, karar verecekler. Neye? Yunanistan saldırdığında savaşalım mı, savaşmayalım mı? O da bir hafta sürecek. Yunanistan Ankara'ya kadar gelecek, ondan sonra bizim aklımız başımıza gelecek. Bunlar bu kadar cahil ve insafsız insanlar. Ne yapalım, Altılı Masa bu. Sayın Cumhurbaşkanımızın dünya liderliği devam ediyor. Şimdi bu Altılı Masa’daki aciz düşünceli insanlar, düşünmesini bile bilmeyen, başkasının aklıyla yaşayan insanlar Türkiye'yi ele geçirecekler, Cumhurbaşkanımızın oturduğu yere oturup dünya lideri olacaklar! Ne mümkün? Mümkün mü? Bunlar kendini kurtarmaktan acizler.

"Erdoğan'a sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da ihtiyacı var"

Erdoğan'a sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da ihtiyacı var. Dünyadaki ülkeler onun ağzına bakıyorlar. ‘Sen Tayyip abisin senden istemeyeceğim de kimden isteyeceğim parayı' diyor, gördünüz. Aç, susuz insanlar Erdoğan'dan medet beklemektedirler."