Politika

AKP'li Metin Külünk'ten Dilan Polat'a tepki: Devlete meydan okuyup milletle dalga geçiyorlar

20 Ekim 2024 21:01

T24 Haber Merkezi

AKP'nin eski MKYK Üyesi Metin Külünk, Dilan Polat'ın partisine tepki gösterdi. Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüştüğü görüntüleri de alıntılayan Külünk, "Devlet’e meydan okuyorlar. Daha da önemlisi, milletle dalga geçiyorlar" ifadelerini kullandı.

AKP'li Metin Külünk, sosyal medyada çok konuşulan Dilan Polat'ın düzenlediği sosyal medyada büyük tepki toplayan partiyi eleştirdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Külünk, partiye dair video ve görüntülere de paylamında yer verdi.

Dilan Polat "tahliye partisi" düzenledi, kardeşi Sıla Doğu ile sahnede öpüştü: Dudak dudağa dans ettiler

"Milletimiz bunu bekliyor"

"Devlet’e meydan okuyorlar. Daha da önemlisi, milletle dalga geçiyorlar" diyen Külünk, şu ifadeleri kullandı: Kamu adına işlem yapması gerekense yargı bürokrasisi fakat ses gelmiyor. Dolayısıyla bu taraftaki ses daha da yükseliyor. Diyor ki avaz avaz, “Bak, seni çürütüyorum. Ülkeyi çürütüyorum ve senin elinden hiçbir şey gelmiyor”. Ülkeyi aciz göstermeye, itibarı elden almaya gayretleri ve cesaretleri olan bu kımın zararlılarına karşı sağlam ve en ağırından gerçek iradeyi yakında göreceğimize inanıyoruz. Milletimizde bunu bekliyor"


 

Erdal Beşikçioğlu: Behzat Ç.’yi Etimesgutlularla çekeceğiz; bundan daha iyi bir ilçe tanıtımı olamaz