Politika

AKP İstanbul İl Başkanı Şenocak: 31 Mart'ta hiç kimse sandıkları terk etmesin

"Size okulları terk edin, alana gelin denmediği sürece asla okulları terk etmek yok"

27 Mart 2019 11:22

AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak,  "31 Mart Pazar günü kimse sorumlu olduğu alanı terk etmesin. 'Okçular Tepesi Olayı'nı asla unutmayın. Görev alanınız neyse görev alanınıza gidin” dedi.

Seçim çalışmalarını Sancaktepe ilçesinde sürdüren AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, Cumhur İttifakı’nın pazar günü Yenikapı’da düzenlediği Büyük İstanbul Mitingi’ni hatırlatarak "Vermiş desteklerden dolayı hepinizden Allah razı olsun. Gerçekten biz oranın ruhunu yine aynı şekilde farklı bir misyonda tekrar yaşadık ve o muhteşem kalabalıkla beraber inşallah seçime giderken de önemli bir katkısı olacağından şüphemiz yok. Önümüzdeki Pazar günü artık İstanbul’da yeni bir zaferin yazılacağı gün olacak. 31 Mart akşamına kadar tüm gayretimizle ve benliğimizle tüm enerjimizi verip, yeni bir tarih yazacağız inşallah” dedi.

"Okçular tepesi olayını asla unutmayın"

 "31 Mart Pazar günü kimse sorumlu olduğu alanı terk etmesin" diyen Şenocak sözlerine şöyle devam etti: " Okçular tepesi olayını asla unutmayın. Görev alanınız neyse görev alanınıza gidin. Ben il yönetimindeki arkadaşlarıma söyledim, kimse il binasına gelmeyecek. İlçe binasında yönetim kurulu üyesi olmayacak, sadece oranın sorumlusu olan kişiler olacak. Herkes sandık başında olacak. Bu dönem sandıklar önemli, asla sandıkları ve okulları terk etmeyeceğiz. Size okulları terk edin, alana gelin denmediği sürece asla okulları terk etmek yok."