Politika

AKP, aday belirlemek için son güne kadar çalışacak

"Her şey vaktinde oluyor"

16 Şubat 2019 10:47

AKP Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş," Ayın19'una kadar seçimin hazırlığının bitirilmesi süreci olacak. 19'undan sonra partiler sahaya inecek" dedi. 3 ay önceden seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden Kurtulmuş, "Her saatini planladığımız bir kampanya sürecini tespit ettik" ifadesini kullandı.

Kurtulmuş, CNN Türk'te yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında gündeme ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş'un açıklamalarının bir bölümü şöyle:

"Ayın 19'unda listeler kesinleşmiş olacak. Ondan sonra kampanyanın hızlı bir şekilde kampanyanın artacağını görüyoruz. Bir tarafta Cumhur İttifakı, diğer tarafta karşı tarafın oluşturduğu ittifak; nerelerde işbirliği yapılacak? Zaten 19'una kadar seçimin hazırlığının bitirilmesi süreci olacak. 19'undan sonra partiler sahaya inecek. Biz üç ay önceden seçim çalışmalarına başladık. Biz çok erken başladık çalışmalara. Her saatini planladığımız bir kampanya sürecini tespit ettik. Sayın cumhurbaşkanımız da şehir mitinglerine başladı. Biz sahadayız. Bizim açımızdan her şey vaktinde oluyor.