Magazin

Ahmet Kural'dan NASA cevabı: Mahkemem var, gidemem

"NASA zaten bu konuyla ilgili yaptığın şu esprini görse astronot arama kriterlerini değiştirirdi"

23 Şubat 2019 13:31

Oyuncu Ahmet Kural önceki akşam Murat Cemcir ile görüntülendi. Murat Cemcir'in, “NASA, Mars’a komik ve esprili insanları gönderecekmiş, gitmek ister misiniz?” sorusuna, “Ahmet gelirse olur” demesinin ardından, Kural, "Benim mahkemem var, şu sıralar hiçbir yere gidemem” sözleri dikkatleri çekti.

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, Ahmet Kural'ın bu sözlerini köşesine taşıdı. Semercioğlu, Kural'ın sözlerini, "İtici" olarak değerlendirdi. Semercioğlu, "İşi sulandırma Ahmet!" başlıklı yazısında konuya ilişkin olarak şu ifadeleri kaleme aldı:

"Çünkü sözünü ettiğin davanın şaka kaldırır tarafı yok sevgili Ahmet... Evet bir davan var, hem de kadına şiddetle suçlandığın bir dava bu... Bir kadını 45 dakika dövdüğüne dair ortada ciddi iddialar, komşuların ifadeleri var... Ve bu konu sulandırılamayacak kadar önemli bir mesele... Eee güldük geçtik, şakasını da yaptık denemeyecek kadar hafifletilemeyecek bir konu... O yüzden NASA’ya laf yetiştireceğine lütfen bu konu gündeme geldiğinde daha ağırbaşlı davran... NASA zaten bu konuyla ilgili yaptığın şu esprini görse astronot arama kriterlerini değiştirirdi...

Kural, eski sevgilisi Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle davalık olmuştu. Sıla, Kural'ın kendisine 45 dakika boyunca şiddet uyguladığını açıklamıştı.