Yaşam

Ahmet Hakan’dan köşe komşusu Ömür Gedik’e: Gözyaşları içinde tüm pantolonlarını kesmek zorunda kalırsın

“Bik bik yapmayacaksın Ömür Gedik”

29 Ağustos 2019 09:37

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan,  köşe komşusu Ömür Gedik’in  şort giyenlere ilişkin "İstanbul AVM’lerindeki bazı kızların şortlarının boyu gerçekten ayıp sınırını aşmış durumda... Plajda değilsiniz diyeceğim ama bence zaten bilerek yapıyorlar. Yerine göre giyinmek diye bir şey var" sözlerini eleştirdi. Ömür Gedik de bugün kaleme aldığı yazıda kendisinin de şort giydiğini söyledi. 

Hakan, “Yerine göre böyle giyilir, yerine göre şöyle giyilir’ falan diye bik bik yapmayacaksın Ömür Gedik. Mesela Cübbeli Ahmet’in yerine göre,  Ömür Gedik, şu haliyle burnunu bile çıkaramaz sokağa... Yoksa gözyaşları içinde gardırobundaki tüm pantolonları makasla kesmek zorunda kalırsın” ifadesini kullandı.

Yazının devamı için tıklayın

TIKLAYIN: Ömür Gedik: İstanbul AVM’lerindeki bazı kızların şortlarının boyu, ayıp sınırını aşmış durumda!


Ömür Gedik: Ben de şort giyiyorum


Eleştirilerin ardından Ömür Gedik bugün köşesinde kaleme aldığı yazıda, “Yoksa ben de şort giyiyorum, ‘rahat’ kıyafeti seven biri olarak seviyorum şort giymeyi.Toplum kuralları diye bir şeyin olduğunu, yerine göre giyinmeyi hatırlatmayı “özgürlüğümüzü kısıtlayamazsın, bana karışamazsın” gibi beylik laflarla başka yere çekmeyin. Toplum ve görgü kuralları başkalarının özgürlüklerine saygı duyulması için var” dedi.

Yazının devamı için tıklayın