Gündem

Ahmet Hakan: Bülent Arınç, iktidar partisini tamamen terk etse bırakın bir tuğla götürmeyi, tuğladan bir toz tanesi bile götüremez

19 Haziran 2022 07:14

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Bülent Arınç, iktidar partisini tamamen terk etse bırakın bir tuğla götürmeyi, tuğladan bir toz tanesi bile götüremez" görüşünü savundu.

Hakan yazısında, "Kanallar arasında zıplayıp duruyordum. Halk TV’de durdum. Baktım, kanalın daimi yorumcularından biri Bülent Arınç’ı övmekle meşguldü. Azıcık kulak kabarttım. 'Bülent Arınç, önemli bir siyasetçidir' diyordu. 'Onun sözlerine dikkat etmek gerekir' diyordu. 'Arınç’ın bir karşılığı vardır' diyordu. Güldüm. Nasıl gülmeyeyim? Bülent Arınç bile 'Çok da inandırıcı olmaz' diye düşünür ve kendisiyle ilgili böyle cümleler kurmaya pek yanaşmaz. Gülümsemeyi kestikten sonra kendi kendime şu soruyu sordum: 'Şu an içinde bulunduğumuz gezegende yapılabilecek en zorlu iş nedir?' Cevabı hiç düşünmeden verdim: 'Bülent Arınç’ı muhalif kitlelere benimsetmek işidir." düşüncesini dile getirdi.

Hakan şu ifadeleri kullandı:

"Ve son hükmüm şu oldu: Bülent Arınç, iktidar partisini tamamen terk etse... Bırakın bir tuğla götürmeyi, tuğladan bir toz tanesi bile götüremez."

TIKLAYIN | Ahmet Hakan’dan Bülent Arınç’a: Bir türlü şirin olamıyor yani, ne yapsa nafile

TIKLAYIN | Ahmet Hakan, Bülent Arınç'a kedisinin ağzından yanıt verdi: Sana istemediğin kadar çok mahrem bilgi veririm, kaset faresi dostlarına verirsin

TIKLAYIN | Ahmet Hakan: Erdoğan, Bülent Arınç’a "Gel, eskiden olduğu gibi seni yetkili bir abi yapalım" dese, Arınç, tüm eleştirelliğinden anında vazgeçecek

TIKLAYIN | Ahmet Hakan: Kimler zorlayacaklarsa Allah billah aşkına, zorlasınlar şu Bülent Arınç’ı, alsın boyunun ölçüsünü!

TIKLAYIN - Bülent Arınç'tan Ahmet Hakan'a: Seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden okunan kedin Sekter'e dahi acıyorum

TIKLAYIN | Arınç'tan AKP'li Metiner'e: Özel hayatınla ilgili bildiklerimi konuşmuyorum; sen ne bir Kürt kadar mert ne de bir Müslüman kadar ahlâklısın!

TIKLAYIN | Bülent Arınç: Majestelerinin gazetecileri var, kral çıplak demenin vaktidir

TIKLAYIN | Kılıçdaroğlu: Dünya kadar tazminat davaları açıldı ama hiçbiri beni yıldıramaz

TIKLAYIN | AKP'li Mehmet Metiner: Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık; inşallah ihraç olur gider, onu partide tutanlara da yazıklar olsun!