Kültür-Sanat

Aaron Paul: Jesse Pinkman karakterini bir daha görmeyeceğimize eminim

"Better Call Saul, güzel bir vedaydı"

Pinkman, Better Call Saul'da da izleyicilerle buluşmuştu

20 Ağustos 2022 14:12

T24 Dış Haberler

Geride kalan 15 yılda Aaron Paul'un adı Jesse Pinkman karakteriyle özdeşleşti. Paul, Breaking Bad evrenindeki karakteriyle birçok ödül kazandı, hatta bir bronz heykelle ölümsüzleştirildi. Ancak Paul, karakteri bir daha yeni bir yapımda göremeyeceğimizi söyledi. 

The Hollywood Reporter'a konuşan Paul, "Pinkman'ı seviyorum, hep kalbimde özel bir yeri olacak. Ancak Better Call Saul'da onu son kez gördüğümüzden eminim. O yüzden güzel bir vedaydı" dedi.

Paul, bu hafta final yapan Better Call Saul dizisinin son sezonunda iki bölümde Jesse Pinkman olarak rol aldı. Bu dizideki sahneler, Breaking Bad dizisinin konu aldığı dönemde geçiyordu. Breaking Bad'in finalinin noktalandığı noktada başlayan El Camino filminin sonunda ise Pinkman'ın sahte kimlikle Alaska'da yeni bir hayata başladığını görmüştük.

Better Call Saul'un final sezonu için tekrar Pinkman'ı oynamakla ilgili hislerine de değinen Paul, "Eski bir dostla tekrar bağ kurmak gibiydi. O dostla uzun süre uzak kalsanız da tekrar buluştuğunuzda araya hiç zaman girmemiş gibi hissedersiniz" dedi.