Yaşam

6 yaşında olduğunu düşünerek evlat edindikleri kız 22 yaşında 'sosyopat bir cüce' çıktı: "Bizi öldürmeye çalıştı"

25 Eylül 2019 11:24

Evlat edindikleri çocuğu terk etmekle suçlanan ABD'li çift, 6 yaşında olduğunu düşünerek evlat edindiklerini düşündükleri kızlarının 22 yaşında sosyopat bir cüce olduğu ortaya çıktı. Kristine ve Michael çifti, 3 yıl beraber yaşadıkları 'çocuklarının' kendilerini öldürmeye çalıştığını anlattı. 

Daily Mail'ın aktardığı habere göre, Kristine ve Michael Barnett çifti 2010 yılında başvurdukları Florida Evlat Edinme Merkezi'nden acil bir çağrı aldı. 6 yaşında olduğunu öğrendikleri Ukraynalı bir kız çocuğunu evlat edinen aile 3 yıl beraber vakit geçirdikten sonra çocuk olduğunu sandıkları kızın 22 yaşında 'sosyopat bir cüce' olduğunu öğrendi. 

Barnett çifti Natalia isimli kızın regl olduğunu ve yetişkin gibi konuştuğunu fark edince şüphelenmeye başladıklarını söyledi. Kristine Barnett, 3 yıllık süreç içinde Natalia'nın kendisini öldürmeye çalıştığını, kendisini elektrikli tellere ittiğini, üzerine kahve döktüğünü ve uykusunda bıçaklamakla tehdit ettiğini anlattı.  

Natalia'nın 'tehditkar' davranışları sebebiyle psikiyatriste gittiklerini anlatan aile zaman içinde onun bir yetişkin olduğunu doktorlar sayesinde anladıklarını söyledi. 

Yaşanan olay, insanlara The Orphan (Evdeki Düşman) filmini hatırlattı.