Kültür-Sanat

25. Bond filminde kötü adam Rami Malek oldu

25 Nisan 2019 20:43

Adı henüz açıklanmayan ve Daniel Craig'in beşinci kez 007’yi canlandıracağı 25. Bond filminde kötü adamı Oscar’lı oyuncu Rami Malek’in canlandıracağı açıklandı.

Filmin lansmanına bir video mesaj gönderen Malek, “Burada New York’ta bir yapımdayım ama tüm ekibe katılmaya can atıyorum” dedi.

Bohemian Rhapsody'de Freddie Mercury rolüyle Oscar kazanan Rami Malek’in, 25. James Bond filminde kötü adam karakterini canlandıracağı açıklandı.

Filmin lansmanına bir video mesaj gönderen Malek, “Burada New York’ta bir yapımdayım ama tüm ekibe katılmaya can atıyorum” dedi.

İngiliz aktör Daniel Craig'in de henüz adı açıklanmayan James Bond filminde 5. kez James Bond karakterini canlandıracağı lansmanla doğrulanmış oldu.

Bond serisinin bir önceki filmi Spectre'de rol alan Fransız oyuncu Léa Seydoux da son filmde yeniden Bond kızını canlandıracak. 

Daniel Craig’in beşinci ve son kez 007 rolünde oynayacağı filmde Raplh Fiennes M, Ben Whishaw Q, Naomie Harris Moneypenny, Lea Seydoux ise Madeleine Swann rollerinde olacak.

Gelecek yıl nisan ayında gösterime girecek olan ve adı henüz belli olmayan son James Bond macerasının bir bölümünün Jamaika'da çekileceği açıklandı.

Filmin yapımcıları, 25. Bond filminde rol alacak oyuncuların afişlerini de yayınladı.

İşte o afişler...