31 Ekim 2011

Tepeden Tırnağa Bir Düğün Gecesi(Gazetelerden/Yorumsuz)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Çağan Çağlayan, Kübra Ece ile dünya...

 

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Çağan Çağlayan, Kübra Ece ile dünya evine girdi. Nikâh şahitliklerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı.
- Ankara’da Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Çağan Çağlayan’ın düğününe davetli olarak katılan İzzet Yıldızhan ve Nihat Doğan otele çağırdıkları dört hayat kadınından ikisini dövdükleri gerekçesiyle gözaltına alındı.
- Nikâhı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.
- Yıldızhan ve Doğan’ı, Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlâk Masası ekipleri gözaltına aldı.  
- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, her zamanki gibi nikâh defterini geline verdi.
- Bin dolar vermek üzere anlaştıkları telekızların daha fazla para istemesi üzerine otel odasında çıkan tartışmada İzzet Yıldızhan’ın kızlardan ikisini dövdüğü iddia edildi. 
- Sheraton Oteli’ndeki düğüne siyaset, sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin 500 kişi davet edildi.
- Yıldızhan’ın mahkemede suçlamaları kabul etmediği, ünlü bir sanatçı olduğunu belirterek iftiraya uğradığı yönünde ifade verdiği öğrenildi.
- Ebru Gündeş ve Azeri eşi Rezza Zarrab, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, oyuncu Şafak Sezer, Faik Öztürk ve Safiye Soyman çifti göze çarpan davetli misafirler arasındaydı.
- Nihat Doğan yaptığı açıklamada “Dün gece konser sonrası tüm konukların misafir edildiği Sheraton Otel’de dinlenmek üzere odama çekildim. Bir ara İzzet’in odasına geçtim ve bayan misafirlerinin olduğunu gördüm. Daha sonra tekrar odama geçtim. Ve sabah bayanların sözde bir darp şikâyeti üzerine karakola ifadem alınmak üzere davet edildim” dedi.
- Düğünde ayakta durmaktan yorulan bazı kadınlar sehpaların üzerine oturarak dinlenmeye çalıştı.
- Otelde dayak yediklerini söyleyen iki telekız, İzzet Yıldızhan’ın sarhoş olduğunu ve kendilerini döverek cinsel yönden saldırıda bulunduğunu iddia etti.
- Düğüne gösterilen yoğun ilgi akşam vakti Ankara’da trafiği kapattı. Sheraton Otel’e çıkan sokaklar konukları taşıyan binlerce araç yüzünden tıkandı. Bu yoğunluk yüzünden bazı bakanlar ve çok sayıda davetli otele yürüyerek giriş yaptı.
- Nihat Doğan Emniyet’in arka kapısından çıkış yaparken İzzet Yıldızhan adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadesi alınan Yıldızhan tutuklanması istemiyle gönderildiği Nöbetçi 6. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
- Nikâh sonrası konuşması için mikrofon uzatılan Gül, genç çifte mutluluklar diledi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Sayın Başbakan’ın da çifte tavsiyeleri olacaktır” diyerek mikrofonu Başbakan Erdoğan’a uzattı. Erdoğan da genç çifte 3 çocuk tavsiyesinde bulundu.
- Beş çocuk sahibi İzzet Yıldızhan’ın 3 nikâhsız eşinden 3 çocuğunun da aynı yaşta olması, 3 kadınla aynı dönemde birlikteliğinin tasdiki oldu.  

 

Yazarın Diğer Yazıları

Vurun kanatlarınızı karanlığa kuşlarım!

Yöresel ve evrensel düzlemlerde eşzamanlı yaşananları 'insan' gerçeğinde birbirine organikçe bağlamak… Daha iyi bir hayatı var etme umut ve inancıyla gelenekten geleceğe taşınmak… Bunlar, Hasan Hüseyin şiirini bu coğrafyanın en özgün ve özgül yapıtlarından biri kılar

Goebbels korosu söylüyor: "Her şey mükemmel efendim!"

Bir okurum, siyaseten Refah Partisi - AK Parti çizgisinde yol almış olmakla birlikte bugün gelinen noktada Ak Parti'nin yapıp ettiklerine ve olup bitenlere bağlı olarak bu ideolojik 'gönül bağı'nın nasıl koptuğunu samimi bir eleştirellikle bizimle paylaşıyor

Goebbels'leşme karşısında muhalefeti sorgulamak!

Matbu medyanın hazan mevsiminin, televizüel medyanın da sonbaharının yaşandığı bir dönemde, insanları sıkan, bıktırıp usandıran karakterlere, ağızlara, kabadayılıklara kimse katlanmak zorunda değil. CHP hiç değil

"
"