25 Haziran 2022

Uzun bir aradan sonra; merhaba!

Önümüzdeki günlerde yeni yazılarımla sizlerle olacağım

Sevgili okurlar, dostlarım,

Sağlık ve sosyal nedenler ile yazılarıma uzunca bir süre ara verdim. Başta sizler ve sevgili T24 ailesi olmak üzere affınıza sığınıp yazılarıma tekrar başlıyorum.

Bu yazımdan itibaren sadece bir "sanayici-otomobilci" olarak değil, bir "senior citizen/aksakal" olarak da bir "vatandaş güncesi" yazmak istiyorum. Bu yazı serisine "Tuhafiye" adını verdim.

Bu tema ile, gündelik hayatımızı etkileyen dolandırıcı satıcılar, kandırmacalı reklamlar, kırdı kaçtı tamirciler gibi bizim basın hayatımızda pek olmayan ancak muasır medeniyet medyasında çokça kullanılan; gündelik hayatta rastladığımız saçma ve tuhaf olayların sebeplerini inceleyip kritik eden yazılar yazacağım. Diğer yandan otomotive dair yazılarıma da devam edeceğim.

Önümüzdeki günlerde yeni yazılarımla sizlerle olacağım. Yani, uzun bir aradan sonra yeniden merhaba! 

Desen: Selçuk Demirel

Yazarın Diğer Yazıları

Seçim bitti, şimdi ne olacak?

Sayın Özgür Özel'in yarın seçim olacak ve kazanacak gibi siyaset yapması; sonra da seçimi kazanmış, düşüncelerini gerçekleştirecek yönetim kadrosunu ve prensiplerini vakit geçirmeden saptaması ve uygulamaya hazır olması gerek

Seçim, Peter İlkesi, CHP, AKP…

Şimdi Özgür Özel'in yerinde olmak istemezdim. Başarının tatlı tadı çok iyidir ama, bunun icraatlar ile tesadüf olmadığını kanıtlamak gerekir