Diğer

Melike Şahin konsere çıkmadı, İBB açıklama yaptı: Gösterdiğimiz çabaya rağmen ikna olmadı

03 Aralık 2023 14:22

T24 Video

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şarkıcı Melike Şahin’in konsere neden çıkmadığını alanda bekleyen yüzlerce kişiye bir anonsla açıkladı. İBB Kültür, İstanbul’daki öğretmenler için dün Artİstanbul Feshane’de Melike Şahin konseri organize etti. Ancak sahneye çıkmadığı için konser iptal edildi. Şarkıcı konsere çıkmamasına gerekçe olaraksa 'belediye yetkililerinin rüzgar nedeniyle konseri riskli gördüğü’nü iddia etti.

Konserin ertelendiği bilgisi alanda bekleyenlerin yuhalamaları arasında bir anonsla yapıldıktan sonra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı, sosyal medya hesaplarından da bir açıklama yaparak, şarkıcı Melike Şahin’in konsere çıkmamasına gerekçe gösterdiği iddiayı doğrulamadı.

“Verdiğimiz güvenceye rağmen ikna olmadı"

İBB Kültür açıklamasında “Saatlerdir rüzgar sorunu olmadığını ifade etmek konusunda gösterdiğimiz çabaya ve verdiğimiz güvenceye rağmen Melike Şahin’in ekibi sahneye çıkmaya ikna olmadığı için konseri ertelemek zorundayız. Talepleriniz doğrultusunda başka bir sanatçıyla sizlerle birlikte olacağız” ifadelerini kulandı.

Konuyla ilgili Melike Şahin’se, Instagram hesabından yayınladığı hikayesini “Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam. Öğretmenlerimizle, benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için” notuyla paylaştı.