Diğer

Komedyen Turhan’dan Soylu göndermesi: Uyuşturucuyla bağlantısı var mı bilmiyorum, Süleyman Soylu’yla fotoğrafını görmedim

07 Nisan 2024 15:01

T24 Video

Tek kişilik gösterileriyle tanınan komedyen Özgür Turhan’ın gösterisinde yaptığı Süleyman Soylu göndermesi sosyal medyada viral oldu. Sosyal medya hesabından ’Tylolhot’ başlığıyla gösterisinden bir  kesit yayınladı. Komedyen Turhan, yayınladığı kesitte Tylolhot adlı soğuk algınlığı ilacının içinde kokain olduğu yönündeki iddiaların gerçekliği konusundaki şüphelerini dile getirdi. Özgür Turhan ilaç hakkındaki iddiaları bir göndermeyle 'ti'ye alarak şu ifadeleri kullandı:

“Ben çok yaygın bir psikiyatrik ilaç kullanıyorum, belki biliyorsunuzdur; Tylolhot. Tylolhot’u içince kendimi çok mutlu hissediyorum. İnanılmaz huzurlu hissediyorum. İnternetten araştırdım, niye böyle hissediyorum dedim. Tylolhot’un içinde kokain olduğuna dair bazı iddialar varmış. Ben Tylolhot’un uyuşturucuyla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç Süleyman Soylu’yla fotoğrafını görmedim. Muhteşem espri yaptım. Espride zamanlama önemlidir, bunu 3 ay önce yapsam içerideydim, şimdi yapıştır.”