Haberler

Kasım ayının 3. haftasında Netflix ve BluTV'de neler var?

15 Kasım 2019 12:44

Kasım ayının üçüncü haftasında çevrimiçi yayın platformları Netflix ve Blutv'de kullanıcıları dopdolu içerikler bekliyor. İşte o içeriklerden bazıları:

Netflix orijinal dizileri

The Crown: 3.Sezon (17/11/2019)

Bu drama dizisinde, Kraliçe II. Elizabeth’in hükümdarlığındaki siyasi rekabetler, aşk ve 20. yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor.

High Seas: 2. Sezon (22/11/2019)

1940’larda İspanya’dan Brezilya’ya giden lüks bir gemide yaşanan gizemli ölümler, birlikte seyahat eden iki kız kardeşi çevreleyen sırları açığa çıkarır.

Ejderhalar Prensi: 3. Sezon (22/11/2019)

Sıra dışı bir keşfin ardından, iki insan prens ve bir elf suikastçı savaş hâlindeki ülkelerine barış getirmek için birlikte destansı bir yolculuğa çıkar.

Troller: Parti Devam Ediyor!: 8. Sezon (22/11/2019)

Kraliçe Poppy, Trol Köyü’nde huzur dolu yeni dönemi partilerle, yarışmalarla ve özel günlerle kutlarken Branch, eğlenceyi daha fazla sevmeye çalışır.

Kasım ayında BluTV'ye eklenecek içerikler:

Ramy

Göçmen bir ailenin çocuğu olan Ramy, New Jersey'de yaşamının sürekli bir sınav olduğunu düşünen Müslüman cemaatiyle yaşamaktadır. Fakat onun hayata bakış açısı çevresindekilerden çok daha farklıdır.

Sweetbitter

22 yaşındaki Tess, New York’ta yeni bir hayat peşinde koşan genç biridir. Tess, şehrin en iyi restoranlarından birinde eğitim almaya davet edildiğinde, hem sabit bir gelir hem güvenli bir barınma yerine sahip olacağını düşünürken kendisini alkol, uyuşturucu, aşk ve şehvetin olduğu bir dünyada bulur.

The One I Love

bir süredir evli bir çift olan Ethan ve Sophie. Hayatlarında çeşitli sorunları vardır ve bu durum evliliklerini zora sokmuştur. Neredeyse ayrılmak üzere olan çift, evliliklerini kurtarmak için çözüm bulmaya çalıştıkları bir dönemde terapistlerinin verdiği bir tavsiye üzerine hafta sonu tatiline çıkmaya karar verirler.

Victoria

Victoria, Berlin'e yeni taşınmış ve bu şehrin kurallarına göre yaşamayı öğrenmeye çalışan birisidir. Berlin'de bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlenmekte olan Sonne ile tanışır. Ancak gece arkadaş grubunun ödemesi gereken eski borç nedeniyle olay bambaşka bir noktaya gelir.

Citizenfour

Amerikan Ulusal Güvenlik Ajansı'nın, vatandaşların özel hayatlarının gizliliğini yasal olmayan yollarla, gizlice ihlal ettiğini açığa çıkaran Snowden, belgeselci gazeteci Laura Poitras ve gazeteci Glenn Greenwald ile "Citizenfour" takma adını kullanarak iletişime geçer. Üçünün yolları Hong Kong'da kesişir ve Snowden skandala ait gizli belgeleri kameralar kayıttayken gazetecilere teslim eder.

Shaun The Sheep Movie

Animasyon aleminden biri olan Mark Burton ve Richard Starzack ikilisinin ilk yönetmenlik denemesi olan bu film, kent hayatına alışık olmayan ve adapte olmaya çalışan utangaç koyun Shaun'un absürt maceralarını konu alıyor.

Selma

Alabama'nın Selma kentinde, rahip Martin Luther King önderliğinde başlayan eşitlik mücadelesinde siyahlar 3 ay boyunca sokağa çıkar ve Montgomery kentine kadar yürürler. Eylemleri bastırma çabalarına rağmen hak taleplerine karşılık bulacaktır ve bu durum Başkan Lyndon Baines Johnson'ın harekete geçmesine yol açacaktır.

6 Below

Eric eski bir olimpiyat sporcusudur ve geçmişindeki sorunlarla boğuşmaktadır. Sorunlarıyla yüzleşmek için her şeyi ardında bırakarak Sierra Nevada sıradağlarında bir eve yerleşir. Uçsuz bucaksız Sierra Nevada sıradağlarında snowboard yapan Eric, büyük bir kar fırtınasına yakalanır. Snowboard ustası olmasına rağmen fırtına sonucu dağın zirvesinde kaybolur ve 8 gün boyunca insanlığın sınırlarını zorlayan bir süreçte hayatta kalmaya çalışır.

Beatriz

Meksika’dan Los Angeles’a göçmen olarak gelen bir alternatif tıp çalışanıdır. Kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan Beatriz’in hayatı bir yemek davetiyle değişir. Davetlilerden biri olan kendini beğenmiş milyarder Doug Strutt ile çatışan Beatriz için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

My Big Fat Greek Wedding 2

13 yıl aradan sonra gelen devam filminde Portokalos ailesinin bulduğu 50 yıllık gizem, ailenin ortasına bomba gibi düşer! Toula'nın babasının, soyunun Büyük İskender'e dayandığını kanıtlama çabaları ile başlayan macera, 50 yıl sonra gelen düğünle taçlanır.

The Program

Ünlü sporcu Lance Armstrong'un Fransa Bisiklet Turu birinciliklerini performans arttırıcı maddeler kullanarak elde ettiğine inanmakta olan İrlandalı bir spor muhabiri, gerekli kanıtları bulmak için uzun soluklu bir maceranın içerisine atılır.

We Are Your Friends

23 yaşındaki Cole Carter, başarılı bir DJ'dir ve arkadaşları Mason, Paige ve Ollie ile partilerin aranan DJ'leri arasındadırlar. Piyasaya ismini kalıcı olarak yazdırmak için uğraşan Cole'un hayatı, karizmatik DJ James ile tanışmasıyla birlikte değişime uğrar. James genç DJ'i destek olur ancak Cole giderek James'in sevgilisine aşık olmaya başlayacaktır ve bu durum Cole'u zor bir kararın eşiğine götürecektir.

The Third Person

Üç farklı şehirde üç ayrı hikayeyi konu alan filmde Michael, Julia ve Sean'ın aşk ekseninde buluşan farklı hikayelerine şahit oluyoruz.

Manifesto

Bir haber spikerinden bir fabrika işçisine, evsiz bir adamdan bir kuklacıya, bir borsacıdan bir öğretmene kadar uzanan birbirinden farklı birçok karakterlerin yaratıcı monologları üzerinde ilerleyen filmin yönetmenliğini Julian Rosefeldt üstleniyor.

BluTV içerik açıklamaları diziler.com'dan alınmıştır.