Haberler

Kadınları hedef alan imam Halil Konakçı bu kez ünlüleri hedef aldı: Cem Yılmaz, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses...

24 Ağustos 2022 10:46

Kadınlara yönelik söylemleriyle tepki çeken imam Halil Konakçı'nın şimdi de Cem Yılmaz, Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses'i hedef aldı. İmam Konakçı, ünlü isimlerin esprileri ve şarkı sözlerini örnek göstererek "Dinden çıkmışlar" dedi. Konakçı, Cem Yılmaz'ın hayranları için de "Buna alkış tutanların imanı gitti" diye konuştu.

Dövme ve kıyafet tercihleriyle ilgili sık sık kadınlar üzerinden yorumlarda bulunan imam Halil Konakçı, bu kez ünlü isimler hakkında söyledikleriyle gündem oldu. Konakçı'nın hedefinde Cem Yılmaz, İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay gibi sanatçılar yer aldı.

"Alkış tutan da, zevk alan da hepsinin imanı gitti"

Konakcı, Cem Yılmaz'ın bir gösterisindeki kadının yaratılışına ilişkin esprisi hakkında şunları söyledi:

"Soytarılar çıkıyor televizyona espri yapıyorlar. Neymiş? Allah erkeği yaratmış, sonra bakmış düşünmüş 'Ben bundan iyisini de yaratırım' diyerek kadını yaratmış. Bunu dinleyen de söyleyen de, buna alkış tutan da, zevk alan da hepsinin imanı gitti."

"Bunları dinleyip keyif alan, söyleyen, yazan dinden çıkmıştır"

Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Ferhat Göçer ve Muazzez Abacı'yı da söylediği şarkılar nedeniyle eleştirerek şu ifadeleri kullandı:

"Cenneti değişmem saçının teline diye şarkı yazmış adam, bak bak... Sensiz cennet bile sürgün sayılır, madem unutacaktın beni neden yarattın... Şarkı sözleri bunlar. Bunları dinleyip keyif alan, söyleyen, yazan dinden çıkmıştır."