Haberler

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı düzenleyen Ahlam Albashır'ın keşif görüntüleri ortaya çıktı

18 Kasım 2022 10:36

İstanbul İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı düzenleyen Ahlam Albashır’in olaydan 9 gün önce cadde üzerinde keşif yaptığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü saat 16.14'te bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi ise yaralandı. Bombayı bırakan Ahlam Albashır ile saldırıyla ilgisi olan 53 kişi gözaltına alındı. Albashır, polise verdiği ifadede olaydan önce 2 defa İstiklal Caddesi’nde keşif yaptığını söyledi. Albashır’ın olaydan 9 gün önce keşif için gezdiği anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde üzerinde mavi bir kot pantolon olan Albashır’in bir elinde beyaz poşet, diğer elinde ise gül olduğu görülüyor.'nde bombayı bırakan kadın terörist Ahlam Albashır’in olaydan 9 gün önce cadde üzerinde keşif yaptığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü saat 16.14'te bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi ise yaralandı. Bombayı bırakan kadın terörist Ahlam Albashır ile saldırıyla ilgisi olan 53 kişi gözaltına alındı. Albashır, polise verdiği ifadede olaydan önce 2 defa İstiklal Caddesi’nde keşif yaptığını söyledi. Albashır’ın olaydan 9 gün önce keşif için gezdiği anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde üzerinde mavi bir kot pantolon olan Albashır’in bir elinde beyaz poşet, diğer elinde ise gül olduğu görülüyor.(DHA)